Cel mai bun jurnal de sarcina

Mihai -
Cel mai bun jurnal de sarcina

Alegerile noastre

Jurnal piele naturala Vintage, 320 pagini, bloc detasabil, cutie

Jurnal piele naturala Vintage, 320 pagini, bloc detasabil, cutie
  • Tip Nedatata
    Tip legatura Impletita
    Format A5
    Numar file 320
    Material Piele naturala
    Greutate 836 g
Jurnal piele naturala Vintage, 320 pagini vintage, cutie cadou, lucrat manual, maro Managementul timpului? Liste de lucru interminabile? Sedinte peste sedinte si intalniri ce dureaza multe ore? Stim, toate fac parte din profilul unei zile obisnuite de lucru. Dar cand vine vorba de organizare, avem la indemana solutii high-tech, dar si agenda sau in acest caz un jurnal premium din piele naturala Vintage. Bucurati-va de un jurnal din piele naturala de inalta calitate, artizanal, si lasati-va inspirati de simtul rafinat al acestuia.

Jurnal/agenda piele naturala Vintage, cutie cadou, lucrat manual

Jurnal/agenda piele naturala Vintage, cutie cadou, lucrat manual
  • Tip Nedatata
    Tip legatura Brosata
    Format A5
    Numar file 320
    Material Piele naturala
    Greutate 723 g
  Jurnal / agenda piele naturala Vintage, cutie cadou, lucrat manual   Managementul timpului? Liste de lucru interminabile? Sedinte peste sedinte si intalniri ce dureaza multe ore? Stim, toate fac parte din profilul unei zile obisnuite de lucru. Dar cand vine vorba de organizare, avem la indemana atat solutii high-tech, cat si clasica agenda. Iar in acest caz, avem o agenda/jurnal handmade.

Jurnal piele naturala Vintage, Unika, maro deschis

Jurnal piele naturala Vintage, Unika, maro deschis
  • Tip Nedatata
    Tip legatura Impletita
    Format A5
    Numar file 320
    Material Piele naturala
    Greutate 756 g
Jurnal piele naturala Vintage, 320 pagini vintage, cutie cadou, lucrat manual, maro deschis Managementul timpului? Liste de lucru interminabile? Sedinte peste sedinte si intalniri ce dureaza multe ore? Stim, toate fac parte din profilul unei zile obisnuite de lucru. Dar cand vine vorba de organizare, avem la indemana solutii high-tech, dar si agenda sau in acest caz un jurnal premium din piele naturala Vintage. Bucurati-va de un jurnal din piele naturala de inalta calitate, artizanal, si lasati-va inspirati de simtul rafinat al acestuia.

Jurnal de mamica - 9 luni de neuitat - Elena Veronesi

Jurnal de mamica - 9 luni de neuitat - Elena Veronesi
  • Format Fizic
Jurnal de mamica - 9 luni de neuitat -  Elena Veronesi   Perioada sarcinii reprezinta o etapa unica si speciala in viata unei femei. In cele 9 luni de sarcina, viitoarea mamica experimenteaza senzatii nemaiintalnite, dar trece si prin schimbari fizice si emotionale. Jurnalul o insoteste pe mamica in aceasta calatorie experientiala. Astfel, ii permite sa-si asearna pe hartie toate gandurile, emotiile si amintirile si sa tina evidenta aspectelor practice din timpul sarcinii.

Un jurnal de sarcină este un instrument valoros pentru orice mamă care așteaptă un copil. Acesta oferă o modalitate de a documenta și înregistra fiecare etapă a sarcinii, precum și de a-ți păstra amintirile și gândurile despre această perioadă importantă din viața ta.

Un jurnal de sarcină poate fi sub formă de jurnal clasic sau poate fi o aplicație pe telefon. Indiferent de forma aleasă, acesta poate fi personalizat cu fotografii, note și alte amintiri relevante. Acesta poate include informații precum simptomele fizice ale sarcinii, schimbările emotionale, progresele în dezvoltarea copilului, precum și gânduri și planuri pentru viitor.

Jurnalul de sarcină poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ține evidența consultațiilor medicale și a rezultatelor testelor de sarcină. Acesta poate fi un loc sigur și accesibil pentru a înregistra întrebările și îngrijorările tale și pentru a discuta cu medicul tău despre acestea la următoarea consultație.

În plus, jurnalul de sarcină poate fi un cadou valoros pentru copilul tău mai târziu în viață. Acesta poate oferi o privire asupra a ceea ce ai simțit și ai trăit în timpul sarcinii și poate fi o modalitate de a-ți păstra amintirile și de a le împărtăși cu copilul tău atunci când acesta va fi mai mare.

În concluzie, un jurnal de sarcină poate fi un instrument valoros pentru orice mamă care așteaptă un copil. Acesta oferă o modalitate de a documenta și înregistra fiecare etapă a sarcinii și de a-ți păstra amintirile și gândurile despre această perioadă importantă din viața ta. Luați în considerare începerea unui jurnal de sarcină astăzi și bucurați-vă de această experiență unică.

Ce este o poveste de naștere?

O poveste de naștere este povestea travaliului și a nașterii copilului tău. A spune această poveste este modul în care îți procesezi nașterea. Îi ajută pe noii părinți să înceapă prin a împărtăși împreună povestea nașterii lor.

Te-ar putea interesa