Cea mai buna jucarie pentru copiii de 18 luni

Mihai -
Cea mai buna jucarie pentru copiii de 18 luni

Alegerile noastre

Jucarie Cub interactiv cu activitati , Cadou pentru copii, fete si baieti 18 luni+, Multicolor

Jucarie Cub interactiv cu activitati , Cadou pentru copii, fete si baieti 18 luni+, Multicolor
  • Varsta 0-3 luni 3-6 luni 6-9 luni 9-12 luni
    Material Plastic
    Abilitati dezvoltate Simtul vizual Dexteritatea Dezvoltarea vederii Dezvoltare senzoriala Cognitive Spirit de observatie Capacitatea de exprimare Coordonare vizuala Imaginatia Abilitati motorii Coordonare mana-ochi Functii motorii Creativiatea Indemanare; Creativitate Dezvolta vorbirea Dezvoltare auditiva Curiozitatea Coordonarea Dexteritatea Indemanarea Orientarea Concentrarea Gandirea Atentia Imaginatia Mobilitatea Functii motorii Reflexe
    Functii Efecte sonore jucarie interactiva Culori diferite si atractive Buton ON/OFF Culori vii, cu lumini si muzica atractiva 3 melodii 4 taste
    Culoare Multicolor
  Simply Joy va propune Cubul cu activitati educative si invatare timpurie pentru copilul dumneavoastra. 1. JUCARII MULTIFUNCTIONALE PENTRU BEBELUSI SI COPII DE 1.5, 2, 3,4 ANI: Jucaria cubul cu activitati are o dimensiune de 16cm* 16 cm * 19 cm, incluzand sortarea formei si culorilor, sortarea alfabetului ( litere A-B-C-D), sortarea vehiculelor, pian de jucarie cu functii, invatarea timpului si cunoasterea alfabetului. Aceasta jucarie este ideala pentru copilul tau si isi va putea dezvolta abilitatile prin joaca. 2.

Jucarie Interactiva 3in1 Tumama® cu Toba, Cub Educativ si Labirint, pentru copii si bebelusi, Sunete si Lumini, Material Plastic, Varsta +18 luni, galben/verde

Jucarie Interactiva 3in1 Tumama® cu Toba, Cub Educativ si Labirint, pentru copii si bebelusi, Sunete si Lumini, Material Plastic, Varsta +18 luni, galben/verde
  • Varsta 0-3 luni 3-6 luni 6-9 luni 9-12 luni
    Material Plastic
    Abilitati dezvoltate Abilitatile sociale Concentrare Coordonara mana-ochi Atentie Abilitati cognitive Abilitati artistice
    Functii Cantece Sortare Diverse sunete
    Culoare Verde Galben
Jucarie Interactiva 3in1 Tumama® cu Toba, Cub Educativ si Labirint, pentru copii si bebelusi, Sunete si Lumini, Material Plastic, Varsta +18 luni, galben/verde Jucaria intercativa Tumama 3in1 este o jucarie multifunctionala, fiind in acelasi timp si o jucarie educativa si muzicala. Jucaria 3in1 poate fi folosita in mai multe moduri. Sunete si lumini Copiii se pot bucura de suntele si luminile acesteia sau isi pot dezvolta o serie de abilitati, sortand diferitele forme. Are un design inedit, toba, in culori vii.

Jucarie interactiva telefon Huanger Touch + 18 luni

Jucarie interactiva telefon Huanger Touch + 18 luni
  • Varsta 1 an 2 ani 3 ani
    Abilitati dezvoltate Abilitatile sociale Abilitati cognitive
    Culoare Multicolor
Telefon de jucarie cu touch sunete si lumini - vorbeste si canta - Let's play together! Descriere: Telefon inteligent cu functie touch; Vorbeste cu tine, si iti canta in timp ce tu adormi; Dimensiuni ambalaj: 22.5 x 14.5 cm; Dimensiuni telefon: 15 x 8 cm; Functioneaza cu 3 baterii de 1,5V tip AAA (bateriile sunt incluse); Este recomandat pentru copiii cu varsta mai mare de 1.5 ani. Culorile pot diferi in functie de stocul disponibil.

Jucarie interactiva copii, Jucarie copii Spike,18 luni +, Multicolor

Jucarie interactiva copii, Jucarie copii Spike,18 luni +, Multicolor
  • Varsta 1 an
    Material Plastic
    Abilitati dezvoltate Abilitati cognitive Abilitati motorii fine, coordonarea, atentia, indemanarea
    Functii Bara cu jucarii detasabile
    Culoare Multicolor
Jucarie interactiva copii, 18 luni +, Multicolor   Jucaria dezvolta abilitati motorii fine si ajuta la terapia ocupationala. Este, de asemenea, o jucarie excelenta pentru copiii cu deficiente de vedere. Este usor de tinut in mana de catre copiii mici. Setul este compus dintr-un arici si 12 tepi ai acestuia.

Jucarie copii Spike, dezvolta abilitatilile motorii fine, ghid de activitati, +18 luni

Jucarie copii Spike, dezvolta abilitatilile motorii fine, ghid de activitati, +18 luni
  • Varsta 9-12 luni 1 an 2 ani 3 ani 4 ani
    Material Plastic
    Abilitati dezvoltate Invatarea si recunoasterea culorilor Numaratul Coordonare mana - ochi Atentia Coordonare mana-ochi Abilitati fine de motricitate Abilitati motorii fine, coordonarea, atentia, indemanarea
    Functii Compartimentat Dezvolta functiile motorii Coordonare mana-ochi Culori diferite si atractive Cifre
    Culoare Multicolor
Acest Arici si-a pierdut acele si doar micutii tai il pot ajuta sa le recupereze! Spike este o jucarie de motricitate fina, care ii ajuta pe copii sa isi construiasca muschii mainilor si sa dezvolte abilitatile motorii fine, in timp ce inlocuiesc "acele" groase in gaurile care puncteaza spatele ariciului zambitor. Invatarea nu se termina aici – "acele" colorate ale lui Spike se preteaza, de asemenea, la lectiile de numarare, sortare si abilitati de identificare a culorilor.

Până la vârsta de 18 luni, cei mici încep să învețe mai multe despre mediul înconjurător și să se angajeze într-o joacă mai independentă. Au depășit multe dintre micile lor jucării dar nu sunt suficient de mari pentru unele mai complexe, cu piese mici. Cadourile pentru copiii din această grupă de vârstă ar trebui să fie sigure, să-i ajute să atingă reperele și să-i încurajeze să-și folosească corpul. Vor urca orice le va sta în cale. Le place să folosească obiecte de împingere și tragere, cum ar fi un cărucior de cumpărături sau un tren de tragere. Abia încep să se bucure de jocul de simulare și adesea vă vor servi ceai sau vă vor coace o prăjitură. Încă le place să ascundă obiecte, dar acum își amintesc locația.

Câte cuvinte ar trebui să știe un copil de 18 luni?

Copiii de optsprezece luni pot avea în vocabular între 5 și 40 de cuvinte. Ar putea fi capabili să imite destul de multe cuvinte pe care le aud în conversație. Totuși, fiecare copil este diferit, iar intervalul normal de dezvoltare a limbajului variază foarte mult, așa că consultați întotdeauna medicul pediatru dacă aveți îngrijorari cu privire la dezvoltarea copilului dumneavoastră.

Cum curat jucăriile unui copil?

Jucăriile unui copil pot fi curățate cu o soluție simplă de apă și săpun pentru a ajută la îndepartarea murdăriei, prafului și bacteriilor.

Sunt puzzle-urile bune pentru copii mici?

Puzzle-urile sunt o modalitate excelență pentru copiii mici de a învață abilități spațiale și de a înțelege legătură dintre formele și formele fizice. Căutați puzzle-uri adecvate vârstei, astfel încât să fie suficient de provocatoare și să nu fie copleșitoare. Încercati să nu faceți puzzle-uri despre completare; o parte din distracția și învatarea se află în rezolvarea problemelor necesare pentru a ajunge la puzzle-ul final terminat.

Te-ar putea interesa