Cele mai bune leagăne pentru bebeluși

Mihai -
Cele mai bune leagăne pentru bebeluși

Alegerile noastre

Leagan pentru copii, Strend Pro Fumiko Red, maxim 70 Kg, sfoara, lemn si bumbac

Leagan pentru copii, Strend Pro Fumiko Red, maxim 70 Kg, sfoara, lemn si bumbac
  • Tip fixare Pe tavan
    Varsta 1 an
    Greutate maxima suportata 70 Kg
    Culoare Rosu
Leaganul pentru copii din panza alb/rosu este adaptat celor mici. Datorita formei sale semi-orizontale, iti poti depozita cu usurinta bebelusul in el. In partea din fata a leaganului exista o bariera din lemn impotriva caderii. Piesele din lemn sunt, de asemenea, amplasate pe lateralele scaunului pentru a intari intregul leagan. Pe partile laterale ale leaganului sunt amplasate franghii cu diametrul de 10 mm si lungimea de 2 m. Puteti seta si innoda manual lungimea necesara a franghiei.

Leagan Strend Pro LEQ HANAKO, 30x30 cm, lemn, greutate maxima 30 Kg

Leagan Strend Pro LEQ HANAKO, 30x30 cm, lemn, greutate maxima 30 Kg
  • Tip fixare Pe tavan
    Greutate maxima suportata 30 Kg
    Culoare Multicolor
Caracteristici tehnice: Greutate maxima suportata 30 Kg Se poate folosi de catre copii. Prindere cu sfoara. Material lemn si sfoara Dimensiuni scaun 30 x 30 cm Grosime sfoara – diametru 10 mm Greutate 2.

Leagan Timeless Tools Nest, Metal, 110 cm, Albastru

Leagan Timeless Tools Nest, Metal, 110 cm, Albastru
  • Tip fixare Pe stativ
    Varsta +3 ani
    Greutate maxima suportata 100 Kg
    Culoare Albastru
-cadru metalic stabil acoperit cu spuma -franghii de suspensie reglabile Copiii se vor bucura cu siguranta de relaxare si de joaca in acest leagan. Leaganul cuib consta dintr-un cadru metalic acoperit cu spuma moale, facandu-l sigur si confortabil. Poate fi echipat cu 2 franghii de 10 mm grosime, care pot fi suspendate in doua puncte. Lungimea franghiilor este reglabila, astfel incat toata lumea sa gaseasca decorul perfect pentru ele. Leaganul este disponibil in doua culori si dimensiuni diferite si puteti alege si un cort potrivit pentru a-l face si mai confortabil.

Leagan cu sfori 2 in 1 Smoby

Leagan cu sfori 2 in 1 Smoby
  • Tip fixare Pe stativ
    Varsta 2 ani 3 ani 4 ani 5 ani
    Greutate maxima suportata 25 Kg
    Culoare Multicolor
Leagan cu sfori 2 in 1 Smoby Scaun cu functie de leagan ergonomic si confortabil. Poate fi transformat intr-un scaun cu functie de leagan  simplu. Piesele din plastic sunt tratate anti-UV, asigurand o buna rezistenta si durabilitate a culorii in timp. Dimensiuni: 35.5x24x200 cm.

Leagan pentru copii MCT7294, textil/lemn, albastru, max 70 kg, 36x24x45 cm

Leagan pentru copii MCT7294, textil/lemn, albastru, max 70 kg, 36x24x45 cm
  • Tip fixare Pe tavan
    Varsta 1 an
    Greutate maxima suportata 70 Kg
    Culoare Alb Albastru
Leagan pentru copii, textil/lemn, albastru, max 70 kg, 36x24x45 cm Leaganele pentru copii sunt jucarii clasice, insa, esenta lor nu s-a schimbat. Copiilor le place mult sa-si petreaca timpul suspendati, implicati in miscarile ritmice ale leaganului, avand chiar senzatia ca pot zbura. Cei mici au nevoie de leagane stabile, sigure, pentru a evita orice fel de accident. Acest leagan elegant cu suport este ideal pentru copii mici care au implinit varsta de 1 an. Dupa ce micutul este bine pozitionat, fiind in siguranta, sta comod si relaxat, gata sa adoarma in orice clipa.

În primele zile ale copilăriei, a ști cum să-ți liniști bebelușul este cheia propriei supraviețuiri, iar mulți bebeluși tind să se calmeze atunci când sunt ghemuiți într-un leagăn. Leagănele au devenit aproape esențiale pentru mulți noi părinți, datorită funcțiilor precum pozițiile de înclinare, telecomenzile și opțiunile de sunet. Rețineți, totuși, că bebelușii nu ar trebui să doarmă în leagăne, transportoare, baloane sau balansoare și că orice suprafață de dormit ar trebui să aibă o înclinare maximă de 10 grade. Părinții ar trebui să acorde atenție limitelor de greutate și înălțime, precum și bretelelor.

Dacă micuțul tău adoarme într-un leagăn, mută-l imediat pe o suprafață de dormit pe spate, fără lenjerie de pat sau obiecte moi. Ar trebui să întrerupeți utilizarea leagănului atunci când copilul dumneavoastră este suficient de mare pentru a se răsturna, chiar dacă nu a îndeplinit limita de vârstă sau greutate sugerată de producător.

Sunt leagănele pentru bebeluși sigure?

Când sunt folosite în scopul pentru care sunt destinate, leagănele pentru copii sunt sigure. Bebelușii trebuie supravegheați ori de câte ori sunt în ei, iar părinții/îngrijitorii ar trebui să mute copilul în pătuț dacă pare că adoarme în leagăn.

Poate un copil să doarmă într-un leagăn?

Nu, bebelușii nu ar trebui să doarmă în leagăne; dacă o fac, este important ca părintele sau îngrijitorul să scoată copilul de pe leagăn și să-l mute pe o suprafață fermă de somn. Ele nu sunt menite să înlocuiască pătuțurile și nu se aliniază cu regulile pentru somn sigur.

Te-ar putea interesa