Cel mai bun cos pentru scutece

Mihai -
Cel mai bun cos pentru scutece

Alegerile noastre

Cos Pentru Scutece Sangenic Simplee Tommee Tippee, Gri

Cos Pentru Scutece Sangenic Simplee Tommee Tippee, Gri
  • Capacitate depozitare scutece 18
    Material Polipropilena
    Culoare Gri
    Continut pachet: 1 x Rezerva Simplee 1 x Cos pentru scutece Sangenic Simplee Gri
Cos Pentru Scutece Sangenic Simplee Tommee Tippee, Gri  Mai putine drumuri la cosul de gunoi, mai mult timp petrecut cu copilul tau. Cosul pentru scutece Sangenic Simplee poate fi utilizat pentru aruncarea scutecelor, a servetelelor si a produselor sanitare.Prevazut cu film multi-strat, capac si sistem de inchidere, cosul pentru scutece Sangenic Simplee este un mod simplu, convenabil si usor de a pastra camera bebelusului curata, sigura si fara miros neplacut.

Pachet Cos pentru scutece + 4 Rezerve Tommee Tippee Sangenic

Pachet Cos pentru scutece + 4 Rezerve Tommee Tippee Sangenic
  • Capacitate depozitare scutece 30
    Culoare Alb Gri
    Continut pachet: 1 x Cos de gunoi 4 x rezerva
Pachet Tommee Tippee 4 Rezerve Sangenic TEC + Cos Sangenic TEC Twist Cosul pentru scutece Sangenic Tec Twist este prevazut cu sistemul inovator twist&wrap, cu ajutorul caruia puteti impacheta si sigila individual fiecare scutec, indepartand mirosurile neplacute si 99% germeni periculosi cum ar fi e-coli si Stafilococul auriu in doar cateva secunde. Cosul pentru scutece, frumos stilizat se incadreaza perfect in designul camerei copilului.

Cos ermetic scutece cu sac universal Diaper Champ capacitate

Cos ermetic scutece cu sac universal Diaper Champ capacitate
  • Capacitate depozitare scutece 40
    Material Plastic
    Culoare Verde
Cos ermetic pentru scutece Diaper Champ One White O mare problema pe care toate mamicile o au este cea a scutecelor murdare.De aceea, noi iti recomandam sa achizitionezi produse care sa te ajute sa ai grija de copilul tau asa cum trebuie, dar si sa economisesti timp si bani. Acestea trebuie sa fie aruncate intr-un loc inchis ermetic, ca sa fie evitata aparitia mirosului neplacut in casa. Din acest motiv ar fi bine sa iei in considerare achizitia unui cos de gunoi pentru scutece ermetic.

Cos pentru scutece Ubbi, 21,3 x 28,9 x 49,5 cm, otel, Slate

Cos pentru scutece Ubbi, 21,3 x 28,9 x 49,5 cm, otel, Slate
  • Capacitate depozitare scutece 55
    Material Otel
    Culoare Gri
Un cos igienic si ermetic, fabricat din otel, ideal pentru colectarea scutecelor murdare. Castigator al unui numar semnificativ de premii in domeniu, cosul pentru scutece de la Ubbi, cu design chic si modern, vine in sprijinul proaspetilor parintilor care vor sa scape de mirosul neplacut al scutecelor murdare. Cosul este ecofriendly, avand o capacitate mare de stocare, de pana la 55 de scutece de nou nascuti sau 20 de scutece dedicate copiilor mai mari.Caracteristici:fabricat din otel, astfel ca mirosurile nu sunt absorbite, asa cum se intampla in cazul cosurilor din plastic.

O găleată pentru scutece este un coș de gunoi cu design unic, făcut pentru a etanșa mirosurile. Deși nu sunt o necesitate absolută, acestea sunt mult mai eficiente în a ține mirosul scutecelor mirositoare departe decât coșul de gunoi standard. Dacă controlul mirosurilor este o prioritate pentru dvs., luați în considerare achiziționarea uneia dintre aceste găleți pentru scutece recomandate de părinți și îngrijitori.

Te-ar putea interesa