Cea mai buna palărie de iarna pentru copii

Mihai -
Cea mai buna palărie de iarna pentru copii

Alegerile noastre

Set Iarna pentru Copii, ASKSA, Tricota, Caciula, Fular, Manusi

Set Iarna pentru Copii, ASKSA, Tricota, Caciula, Fular, Manusi
Set Iarna pentru Copii, ASKSA, Tricota, Caciula, Fular, Manusi, Negru, 1-4 aniAmbalare: o palarie de iarna, o esarfa si o pereche de manusi.Foarte cald si suficient de gros pentru a rezista iernii reci. Acest set contine articole esentiale pentru iarna si este o alegere necesara pentru copii atunci cand vremea se raceste.Marime unica se potriveste tuturor copiilor cu varsta intre 1-4 ani. Puteti cunoaste marimea detaliata din poza.Usor de imbracat datorita formei sale flexibile, potrivit pentru baieti si fete. Aspectul elegant si culorile moi se vor incanta bine cu copiii.

Caciula cu lumini pentru copii, Plus, Marime universala, Albastru

Caciula cu lumini pentru copii, Plus, Marime universala, Albastru
Palarie cu urechi de plus: Aspect dragut si design creativ pentru ureche de iepure mobila/saritoare-Ureche de iepure care se poate zvacni si se poate misca atunci cand laba este apasata. Porniti-le noaptea, este foarte frumoasa. Cadou ideal: caciula de plus cu ureche de iepuras este un cadou perfect pentru copii, chiar si pentru adulti.

Caciula Iarna pentru Copii, ASKSA, Tricotata cu un pompon, Bej

Caciula Iarna pentru Copii, ASKSA, Tricotata cu un pompon, Bej
Dimensiune: aprox. 18x17 cmCircumferinta capului dimensiune: 40-50 cmVarsta copilului: 1-4 aniModa: standardPompom: 1Material: 70% bumbac, 30% fibra poliacrilica Realizata din materiale rezistente, palaria este moale, calda si confortabila pentru pielea bebelusului.Dimensiune: Potrivit pentru bebelusi de 1-4 ani. Palarii la moda pentru bebelusi cu 1 pompon.Design frumos: aceasta sapca unisex pentru copii va arata fabulos pe ingerasul tau. Excelent pentru drumetii, camping, schi, snowboard si patinaj.

Caciula Iarna pentru Copii, ASKSA, Tricotata cu un pompon, Negru

Caciula Iarna pentru Copii, ASKSA, Tricotata cu un pompon, Negru
Dimensiune: aprox. 18x17 cmCircumferinta capului dimensiune: 40-50 cmVarsta copilului: 1-4 aniModa: standardPompom: unu pompeMaterial: 70% bumbac, 30% fibra poliacrilica Realizata din materiale rezistente, palaria este moale, calda si confortabila pentru pielea bebelusului.Dimensiune: Potrivit pentru bebelusi de 1-4 ani. Palarii la moda pentru bebelusi cu 1 pompon.Design frumos: aceasta sapca unisex pentru copii va arata fabulos pe ingerasul tau. Excelent pentru drumetii, camping, schi, snowboard si patinaj.

Când sezonul se schimbă și temperaturile se scufundă în frig, pălăriile, mănușile și eșarfele nu sunt doar accesorii, ele sunt o necesitate pentru a-ți menține micuțul cald și sănătos. De obicei, se recomandă ca copiii să se îmbrace într-un singur strat mai mult decât ar purta un adult pentru a fi confortabil, ceea ce înseamnă adesea mai multe straturi și accesorii. Aici intervin pălăriile de iarnă: o pălărie bună de iarnă protejează împotriva frigului și ține capul micuțului tău izolat și cald.

Indiferent dacă copiii tăi se joacă în zăpadă sau așteaptă autobuzul școlar într-o zi răcoroasă, o pălărie caldă de iarnă face toată diferența.

Te-ar putea interesa