Cel mai bun carucior de calatorie

Mihai -
Cel mai bun carucior de calatorie

Alegerile noastre

Carucior Cybex, Melio Carbon, Deep Black, Negru

Carucior Cybex, Melio Carbon, Deep Black, Negru
  • Interval varsta 0 - 36 luni
    Pentru Baieti Fete
    Tip pliere Carte
    Functii Pliabil Ajustabil Capotina Cos bagaje
    Continut pachet 1 x Carucior
    Greutate 5.9 Kg
Ultra-usor, ultra-modern si ultra-comod-cantarind 5.9kg, caruciorul Melio Carbon este cel mai usor carucior al nostru de pana acum, facut sa se adapteze vietii urbane dinamice. Caruciorul poate fi pliat cu o singura mana iar dupa pliere sta in picioare masurand 690 x 490 x 290 mm - extra convenabil pentru locuri cum ar fi metroul sau localuri aglomerate. Un scaun sport reversibil contribuie la relaxarea copilului in timp ce acesta sta cu fata la parinte sau cu fata la drum pentru a se bucura de privelisti.

Carucior sport Peg Perego Tak, Red Ribbon

Carucior sport Peg Perego Tak, Red Ribbon
  • Interval varsta 0 - 36 luni
    Pentru Baieti Fete
    Tip pliere Carte
    Functii Spatarul se poate inclina peste 150°
    Continut pachet 1 x Carucior sport
    Accesorii incluse Cos accesorii
    Greutate 6.2 Kg
Carucior sport Peg Perego Tak, Red Ribbon  Carucior usor, confortabil, cu design modern, omologat pentru utilizare inca de la nastereExprima-ti stilul. Alege siguranta. Misca-te liber. Fabricat in Italia Tak este un carucior usor, omologat pentru utilizarea de la nastere pana la 22 kg ale copilului. Il poti deschide si manevra cu o singura mana. Are doar 50 cm latime, pentru a calatori usor si cu mare agilitate chiar si pe teren accidentat. Design-ul sau urban high-tech incorporeaza caracteristici speciale.

Carucior sport Kinderkraft Cruiser, de la nastere, Roz

Carucior sport Kinderkraft Cruiser, de la nastere, Roz
  • Interval varsta 0 - 36 luni
    Pentru Fete
    Tip pliere Carte
    Functii Spatar reglabil Sistem de blocare anti-pliere Reglare lina a spatarului pana la pozitia culcat Copertina adanca pliabila si impermeabila
    Continut pachet 1 x Carucior
    Accesorii incluse Aparatoare ploaie Husa picioare Cos accesorii Suport pahar
    Greutate 7.6 Kg
Carucior sport Kinderkraft Cruiser, de la nastere, Roz Carucior super-amortizat, cu tava practica Rotile mari, imperforabile, cu amortizare imbunatatita si reglare lina a spatarului, fac din CRUISER un carucior care asigura confort atat pentru parinti, cat si pentru copii. Setul include o tava de hranire a copilului, practica, detasabila, iar un cos mare poate cuprinde tot ce aveti nevoie.Roti mari din cauciuc de clasa premium Rotile din spate, din cauciuc, de clasa premium, sunt imperforabile si rezistente la abraziune.

Carucior Euro Cart Volt Pro 0-36 luni, Anthracite

Carucior Euro Cart Volt Pro 0-36 luni, Anthracite
  • Interval varsta 0 - 36 luni
    Pentru Baieti Fete
    Tip pliere Carte
    Pozitii inclinare sezut 3
    Functii Spatar reglabil Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte Sistem de franare Buzunar de depozitare Bara de protectie detasabila Centura de siguranta reglabila Roti detasabile Capotina cu fereastra Roti frontale cu suspensii Amortizoare soc Pliabil tip carte Roti frontale pivotante la 360º (cu blocare) Capotina ajustabila Capotina cu ventilare
    Continut pachet 1 x Carucior 1 x Husa de picioare 1 x Aparatoare de ploaie 1 x suport biberon 1 x Cos de cumparaturi 1 x Bara Protectie 1 x Geanta de transport 4 x Roata 1 x Aparatoare insecte
    Accesorii incluse Aparatoare ploaie Aparatoare insecte Capotina Husa picioare Cos accesorii Bara de protectie Suport pahar
    Greutate 7.5 Kg
Carucior Euro Cart Volt Pro Anthracite 0-36 luni, Gri/Negru VOLT PRO impresioneaza prin greutatea sa redusa, usurinta cu care se manevreaza si prin metoda de pliere cu o singura mana. Acest carucior a fost proiectat pentru confortul bebelusului si pentru a fi o adevarata placere in a-l conduce pentru parinte. Datorita materialelor textile foarte fine si suportului de cap bine conturat, pana si un nou-nascut se va simti confortabil in VOLT PRO.

Carucior sport cu copertina Wunderkid, cu pliere tip umbrela

Carucior sport cu copertina Wunderkid, cu pliere tip umbrela
  • Interval varsta 6 - 36 luni
    Pentru Baieti Fete
    Tip pliere Umbrela
    Pozitii inclinare sezut 2
    Functii Bara de protectie detasabila Capotina ajustabila
    Continut pachet 1 x Carucior
    Accesorii incluse Capotina Bara de protectie
    Greutate 5.8 Kg
Carucior sport cu copertina Wunderkid, cu pliere tip umbrela, Rosu/Negru   Carucior sport Wunderkid, tip umbrela este ideal pentru calatorii.Recomandat copiilor cu varsta intre 6 si 36 de luni, cu greutatea maxima de 15 kg.2 pozitii de inclinare a spatarului.Materiale de calitate superioara.Copertina reglabila.Centura cu prindere in 5 puncte.8 roti pivotante cu diametru de 5.5”.Frana pe rotile din spate.Suport pentru picioare.Bara moale de protectie detasabila.Dimensiuni sezut: 32 cm (latime) x 25 cm (adancime).Caruciorul este adecvat pentru copii cu greutatea maxima de 15kg.

Odată ce apare un copil în familie nu mai ușor să călătorești. Dar este posibil să luați anumite facilități pe drum sau în aer, iar un cărucior de călătorie este unul dintre acele lucruri care ușurează mult călătoriile în familie. Spre deosebire de cărucioarele mari, de lux, pentru copii, cu toate clopotele și fluierele, acestea se pot plia până la dimensiunea unui rucsac și chiar se pot încadra într-un compartiment deasupra capului.

Nu toată lumea are aceleași criterii pentru un cărucior, darămite un cărucior de călătorie. Depinde de locația vacanței și de cât timp de călătorie este implicat. În timp ce doriți un cărucior care poate rezista la distanțe lungi și, eventual, mișcări mai rapide, doriți, de asemenea, să poată manevra în zone mici. S-ar putea să cauți un cărucior cât mai ușor posibil, unul pe care să-l strângi în portbagajul mașinii tale sau unul pe care să-l poți plia cu o singură mână, în timp ce ții un bebeluș nervos și o valiză. Uneori, copertinele solare și spațiul de depozitare sunt priorități de top; uneori este abilitatea de a împinge prin mulțimi și pe teren accidentat.

Și uneori doriți o opțiune low-cost, astfel încât mai mult din bugetul dvs. de vacanță să poată merge în altă parte.

Când este un copil prea mare pentru un cărucior?

Cele mai multe recomandări sunt ca copiii să renunțe la cărucioare până la vârsta de 3 an. Acest lucru îi ajută să continue să-și dezvolte puterea și mersul pe jos, precum și să rămână activi. Cu toate acestea, familiile pot lua în considerare cărucioarele lor la îndemână pentru călătorii pe distanțe lungi pentru a permite flexibilitate sau atunci când un copil este obosit.

Cum pot ajuta la protejarea căruciorului meu atunci când zbor?

Majoritatea companiilor aeriene oferă verificare gratuită la poartă pentru cărucioare, astfel încât acestea vor fi plasate în avion cu mai multă grijă decât bagajele înregistrate în general. Dacă doriți, puteți cumpăra o geantă pentru cărucior pentru a o proteja.

Te-ar putea interesa