Cea mai buna jucarie de baie pentru copii

Mihai -
Cea mai buna jucarie de baie pentru copii

Alegerile noastre

Jucarie de baie pentru copii, Flippy, balena roz

Jucarie de baie pentru copii, Flippy, balena roz
Balena noastra inotatoare vine cu un zambet larg pe fata si gata sa aduca buna-dispozitie in timpul de baie al copilului si al dvs! Functioneaza fara baterii si orice tip de electricitate, doar roteste de cheita si pregateste-te sa vezi un vitezoman marin. Pe langa functia de inot, balena este si dintr-un material foarte sigur si calitativ, in special pentru cei mici (material ABS), culorile vii il vor ajuta pe cel mic sa le identifice mai bine si sa le diferentieze, ajutand de asemenea si la functia de coordonare mana - ochi.

Jucarie de baie pentru copii, Flippy, crab albastru

Jucarie de baie pentru copii, Flippy, crab albastru
Daca timpul petrecut in baie este plictisitor si ai vrea sa poti combina utilul cu placutul cand il faci curat pe cel mic, aceasta jucarie cu un design adorabil si cu niste functii foarte distractive sunt perfecte pentru dvs!  Pe langa aspectul foarte prietenos si dragut, micul nostru amic marin este si "olimpic" la innot! El e gata sa se intreaca oricand intr-o cursa, tot ce trebuie sa faca copilul este sa roteasca putin de cheita din spate si se poate bucura de spectacol. - Aceste jucarii sunt de asemenea utile, deoarece vor inspira modalitati de explorare si joaca.

Set 10 jucarii de baie Eddy Toys animale marine

Set 10 jucarii de baie Eddy Toys animale marine
Set 10 jucarii de baie Eddy Toys animale marine Cu ajutorul acestor jucarii vesele, baita copilului devine o adevarata distractie. Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, jucariile vor incuraja copilul sa se joace in apa, acomodarea cu aceasta fiind mult mai usoara. Orificiul aflat in gurita fiecarei jucarii ofera posibilitatea ca aceasta sa fie umpluta cu apa si apoi cel mic sa se amuze stropind in jur. Jucarii distractive si viu colorate, ce stimuleaza imaginatia si creativitatea si ii ajuta la recunoasterea formelor si culorilor.

Set jucarii de baie Hoogar, 8in1, Multicolor

Set jucarii de baie Hoogar, 8in1, Multicolor
Set jucarii de baie Hoogar, 8in1, Multicolor   Contine 8 jucarii de baie: cerc de baschet in forma de balena (organizator de jucarii si plasa de pescuit), 3 bile in forma de animale, 2 jucarii plutitoare dinozaur, undita si jucarie in forma de broasca testoasa. Design creativ: copiii pot folosi cosul de baschet pentru a prinde jucariile. Scufundati mingiutele in apa, scoateti-le si jucati un oc de baschet. Copiii pot exersa, de asemenea, concentrarea prin jocul de pescuit. Intoarceti mecanismul, iar jucaria broasca testoasa poate inota in apa.

Jucarie de baie pentru copii, Flippy, crab roz

Jucarie de baie pentru copii, Flippy, crab roz
Daca timpul petrecut in baie este plictisitor si ai vrea sa poti combina utilul cu placutul cand il faci curat pe cel mic, aceasta jucarie cu un design adorabil si cu niste functii foarte distractive sunt perfecte pentru dvs!  Pe langa aspectul foarte prietenos si dragut, micul nostru amic marin este si olimpic la innot! El e gata sa se intreaca oricand intr-o cursa, tot ce trebuie sa faca copilul este sa roteasca putin de cheita din spate si se poate bucura de spectacol. - Aceste jucarii sunt de asemenea utile, deoarece vor inspira modalitati de explorare si joaca.

Jucarie de baie pentru copii, Zola®, caracatita fericita, cu

Jucarie de baie pentru copii, Zola®, caracatita fericita, cu
Jucarie de baie pentru copii, Zola®, caracatita fericita, cu lumini, 13x10 cm Datorita acestei jucarii unice, baita va fi distractiva si amuzanta. Uitati de plansul bebelusului dvs. atunci cand vine in contact cu apa, de azi spalatul va deveni o placere pentru fiecare copil. In apa se pune doar partea de sus(cea colorata). baza merge doar pe un loc ferit de umezeala. Pentru a functiona sunetele si luminile bazei, este nevoie sa aibe atasat si partea de sus(cea galbena ) si sa se apese pe ea.

Jucarie de baie Dino cu difuzor de spuma si muzica

Jucarie de baie Dino cu difuzor de spuma si muzica
Copiii adora baloanele de sapun in special pe cele din timpul baitei! Ofera-i micutului tau o baita cu spuma, distractie si cantecele amuzante cu ajutorul jucariei Dino.

Pentru copiii care urăsc să facă baie, jucăriile pot facilita procesul și îl pot face mai tolerabil. De la jucării moi și squishy până la opțiuni interactive, există o mulțime de opțiuni pentru a-și lumina sesiunea de baie. Verificați recomandarea de vârstă a producătorului pentru a vă asigura că micuțul dumneavoastră se joacă în siguranță în cadă. În plus, luați în considerare jucăriile de baie care sunt ușor de curățat și nu vor prinde mucegai.

Ce fac dacă jucăriile mele de baie mucegesc?

Oricât am încerca, jucăriile de baie pot colecta mucegai în timp. Pentru a le ajuta să-l îndepărtați și să le igienizați, înmuiați-le într-un amestec de trei sferturi de cană de înălbitor într-un litru de apă și lăsați-le la înmuiat peste noapte. Dimineața, dați-le o uscare inițială, dar apoi lăsați-le să se usuce la aer pentru restul zilei.

Câte jucării ar trebui să permiti copilului tău să aibă în cadă odată?

Jucăriile de baie pot fi atât de distractive, încât poate fi ușor să exagerezi. Amintiți-vă, scopul aici este să vă curățați copilul și să-l distrați în acest proces. Așadar, limitează-ți jucăriile de baie la câteva articole, astfel încât să te poți concentra pe dublarea copilului tău în timp ce acesta nu este distras de prea multe jucării atât de tentante.

Cât de des ar trebui să înlocuiesc jucăriile de baie?

Va trebui să scapi de jucăriile solide de baie (fără găuri) doar odată ce acestea încep să se deterioreze. Pentru jucăriile poroase de baie, dacă ați urmat sfaturile noastre de curățare și încă bănuiți că nu sunt la înălțime din punct de vedere igienic, este întotdeauna cel mai bine să fiți precaut și să le înlocuiți cu altele proaspete despre care știți că sunt fără îndoială curate.

Te-ar putea interesa