Cea mai buna pasta de dinti pentru copii mici

Mihai -
Cea mai buna pasta de dinti pentru copii mici

Alegerile noastre

Pasta de dinti pentru copii 0-6 ani cu extract de capsuni, Biorepair

Pasta de dinti pentru copii 0-6 ani cu extract de capsuni, Biorepair
BioRepair Junior Pasta de dinti pentru copii, 50 ml  Pasta de dinti pentru copii 0-7 ani. Formula inovatoare si delicata a pastei de dinti Biorepair Junior permite copiilor sub 6 ani sa o foloseasca in siguranta, fara a fi necesara supravegherea unui adult. Singura pasta de dinti fara fluor ce contine complexul microRepair. Remineralizeaza si repara microfisurile Intareste smaltul dentar, protejeaza dintii de aparitia cariilor, ii face mai puternici si mai sanatosi.

Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de piersica

Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de piersica
Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de piersica, 50 ml   Proprietati:Contine microRepair ce intareste dintii si protejeaza impotriva aparitiei cariilor si remineralizeaza smaltul fin al copiilor protejandu-l de aciditatea zaharurilor;Extractul de piersica are proprietati revigorante, nutritive si hidratante asupra gingiilor;Testata clinic;Fara fluor, siliciu abraziv, dioxid de titatn, SLS, parabeni, coloranti.Mod de utilizare:Periajul trebuie sa fie efectuat de cel putin 2 ori pe zi timp de 2-3 minute.

Pasta de dinti copii Elmex 50 ml

Pasta de dinti copii Elmex 50 ml
Descriere Elmex Caries Protection Kids   Dintii de lapte merita cea mai buna protectie si ingrijire deoarece asigura o crestere sanatoasa a dintilor permanenti. Pasta de dinti pentru copii Elmex Caries Protection Kids a fost creata special pentru nevoile specifice ale dintilor in schimbare. Formula speciala curata perfect dintii copiilor asigurand o protectie ridicata si o ingrijire blanda cu un nivel redus de abraziune.

Pasta de dinti Vademecum Junior cu aroma de capsuni, pentru dintii

Pasta de dinti Vademecum Junior cu aroma de capsuni, pentru dintii
Pasta de dinti Vademecum Junior cu aroma de capsuni, pentru dintii de lapte, 0-6 ani, 50 ml Pasta de dinti Vademecum Junior cu aroma de capsune ajuta la intarirea dintilor de lapte. Vademecum vrea sa va inspire o atitudine pozitiva si sanatoasa pentru o viata traita aproape de natura. Avem peste 120 de ani de experienta. Combinam cu succes tehnologia de ultima generatie cu puterea extractelor de plante pentru a crea cele mai bune variante de tratament zilnic in ingrijirea orala, cu ingrediente si minerale sanatoase, in completa armonie cu natura.

Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de strugure

Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de strugure
Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de strugure, 50 ml   Proprietati:Contine microRepair ce intareste dintii si protejeaza impotriva aparitiei cariilor si remineralizeaza smaltul fin al copiilor protejandu-l de aciditatea zaharurilor;Extractul de strugure are proprietati aromate, tonice si astringente asupra gingiilor;Testata clinic;Fara fluor, siliciu abraziv, dioxid de titatn, SLS, parabeni, coloranti.  Mod de utilizare:Periajul trebuie sa fie efectuat de cel putin 2 ori pe zi timp de 2-3 minute.

Pasta de dinti Oral-B Baby Winnie The Pooh 75 ml, 0 - 2 ani

Pasta de dinti Oral-B Baby Winnie The Pooh 75 ml, 0 - 2 ani
Pasta de dinti Oral-B Baby Winnie The Pooh 75 ml, 0 - 2 ani Pasta de dinti Oral-B Baby cu personajul Winnie the Pooh este o pasta de dinti cu fluor pentru a spori protectia impotriva cariilor. Aceasta este o pasta de dinti pentru copii de pana la 2 ani.    • Potrivita pentru dintii de lapte;   • Ideala pentru copiii de pana la 2 ani;   • Pasta de dinti fara zahar;    • Aroma delicata;   • Pasta de dinti cu fluor.

În funcție de personalitatea copilului tău, spălatul pe dinți poate fi fie o briză, fie o corvoadă. Indiferent de temperamentul lor, vor trebui să-și perieze dinții de două ori pe zi, în mod ideal cu pastă de dinți cu fluor. Fluorul ajută la combaterea plăcii și a cariilor și, atunci când este aplicat corect, este sigur de utilizat imediat ce apare primul dinte al copilului dumneavoastră. Când vine vorba de prevenirea cariilor, părinții ar trebui să caute pastă de dinți care conține fluor.

Când se aplică pe dinți, fluorul întărește smalțul și previne formarea cariilor care se pot forma după consumul de zahăr și alți carbohidrați rafinați. Cu toate acestea, nu toți părinții doresc fluor în pasta de dinți a copilului lor. Pasta de dinți cu xilitol este considerată o alternativă naturală la fluor deoarece poate inhiba creșterea bacteriilor care cauzează carii. „Fluorul este mai bun la remineralizarea efectelor pe care acidul zilnic și bacteriile le au asupra dinților noștri.

Este pasta de dinți cu fluor sigură pentru copii mici?

Este sigur să folosiți pastă de dinți cu fluor la bebeluși odată ce le dă primul dinte, dar o cantitate nu mai mare decât un bob de orez. Acest lucru se datorează faptului că fluorul, deși este sigur în cantități mici, nu ar trebui să fie ingerat în mod regulat dacă poate fi evitat.

Ce pastă de dinți recomandă stomatologii copiilor?

Căutați o marcă care are o aromă potrivită pentru copii și care nu conține SLS, arome artificiale sau coloranți.

Te-ar putea interesa