Cel mai bun sutien pentru alaptare

Mihai -
Cel mai bun sutien pentru alaptare

Alegerile noastre

Sutien maternitate, alaptare, Zola®, Alb, M

Sutien maternitate, alaptare, Zola®, Alb, M
  • Culoare Alb
    Imprimeu Uni
    Material Elastan Poliamida
    Croiala Maternity
Sutien maternitate, alaptare,  Zola®, Alb, M   Sutien minunat ZOLA cu o croiala ultra confortabila, special conceputa pentru perioada de alaptare datorita cupelor care pot fi desfacute simplu, in partea de sus.  Cupele pot fi desfacute de la varful lor superior, de la bretele, astfel sutienul nu trebuie scos la alaptare.

Sutien alaptare Tonus Elast Marina, Alb, Alb

Sutien alaptare Tonus Elast Marina, Alb, Alb
  • Culoare Alb
    Imprimeu Uni
    Material Bumbac
    Croiala Maternity
Sutien postnatal alaptare MARINA, cod 0011, destinat femeilor in perioada de alaptare la san a sugarului, pentru profilaxia mastitei si micsorarea stazei laptelui in sani. Purtarea sutienelor medicale elastice este recomandata si dupa perioadele de sarcina si alaptare, datorita proprietatilor specifice de sustinere si modelare delicata ce asigura un confort deosebit. Descriere produs: Modelul MARINA este un sutien cu o croiala simpla si discreta, fara dantela. Cupele se pot desface cu o singura mana pentru a usura alaptarea.

Sutien pentru alaptat; Cupe fara intarituri, Negru

Sutien pentru alaptat; Cupe fara intarituri, Negru
  • Culoare Negru
    Imprimeu Uni
    Material Elastan
    Croiala Maternity
  MATERIAL / DESIGN moale si fara intarituri; material elastic ce lasa pielea sa respire; interior cupa dublat; sistem de deschidere cu o singura mana; cupele se desfac in partea superioara confortabila, poate fi purtata atat ziua cat si noaptea.

Sutien pentru alaptat, zenifique, material elastic, ajustabil, Crem

Sutien pentru alaptat, zenifique, material elastic, ajustabil, Crem
  • Culoare Crem
    Imprimeu Uni
    Material Microfibra
    Croiala Maternity
Sutien pentru alaptat Zenifique Cum sa iti iei masuratorile corect? Utilizeaza un centimetru pentru masurare. Centimetrul nu ar trebui sa fie nici prea lejer, nici prea strans, trebuie doar sa-l infasori in jurul corpului. Ar trebui sa poti baga un deget in spatele lui, dar nu mai mult. Masoara circumferinta pieptului. Inconjoara bustul (la fel ca o centura) imediat sub zona sanilor.   Cupe detasabile Sutienul pentru alaptare are cupe detasabile care se pot scoate in functie de preferinte.

Sutien pentru alaptare Medela, Nailon/Elastan, L, Alb

Sutien pentru alaptare Medela, Nailon/Elastan, L, Alb
  • Imprimeu Uni
    Material Elastan Nylon
    Croiala Maternity
Sutien care alapteaza MEDELAA pentru noapte sau pentru sport dimensiunea A L SI Corpul unei femei se schimba in timpul sarcinii si dupa nastere. De aceea, imbracamintea de maternitate Medela este adaptata nevoilor dumneavoastra. Un sutien care alapteaza este perfect pentru sarcina si alaptare, indiferent de starea, dimensiunea sanului sau ocazia. Sutienul care alapteaza, fara sudura si fara fir, este cea mai buna alegere pe parcursul zilei. Sutienele dvs. standard vor fi prea mici.

Dacă ați decis să alăptați, un sutien confortabil și de susținere va fi unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi. Realizate pentru a facilita accesul la lapte, sutienele pentru alăptare sunt proiectate ca un sutien tradițional, cu clape și panouri suplimentare care se pot desprinde pentru a vă hrăni copilul fără a fi nevoie să vă dezbracați complet.

Ce mărime sutien pentru alăptare ar trebui să cumpăr?

Deoarece sânii tăi se pot schimba în timpul sarcinii și imediat după naștere, se recomandă să nu investești în mai mult de unul sau două sutiene până la sosirea copilului tău. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți o idee despre dimensiunea sânilor dvs.

Am nevoie de un sutien pentru alăptare?

Deși nu aveți absolut nevoie de un sutien pentru alăptare, este foarte convenabil să aveți atunci când vine vorba de alăptare. Dacă ai sânii mai mici, s-ar putea să te simți bine fără sutien. Se poate folosi și un sutien obișnuit sau un sutien sport. Cu toate acestea, dacă ai un bust mai mare sau sânii tăi sunt foarte plini și grei, un sutien de susținere te poate ajuta să te simți mai confortabil.

Te-ar putea interesa