Cel mai bun joc de masa pentru familie

Mihai -
Cel mai bun joc de masa pentru familie

Alegerile noastre

Joc Rummy Medias

Joc Rummy Medias
  • Pentru Familie
    Numar minim jucatori 2
    Numar maxim jucatori 4
    Varsta 6 ani 7 ani 8 ani
    Material Lemn
    Greutate 1800 g
Joc Rummy Medias   Jocul de Rummy Medias este un joc de societate cunoscut si indragit de cei impatimiti, ideal pentru a petrece timpul cu familia si prietenii. Piesele jocului, fabricate la Medias, nu sunt din material plastic, au greutate si sunet specific la ciocnirea lor, cat si rezistenta foarte mare la uzura. Cutia jocului este realizata din lemn masiv lacuit. Combinatia excelenta de strategie si noroc garanteaza distractie si relaxare pentru toti jucatorii. Jocul contine: 106 piese, 4 table de joc , 8 suporti, 1 regulament de joc.

Carti de joc Uno Clasic

Carti de joc Uno Clasic
  • Pentru Copii
    Numar minim jucatori 2
    Numar maxim jucatori 10
    Varsta 7 ani 8 ani 9 ani
    Material Carton
    Greutate 180 g
Cartile Uno este un joc popular, pentru distractia intregii familii! Jocul de carti UNO este un joc ce poate fi jucat de 2 pana la 10 jucatori, cu cat sunt mai multi jucatori, cu atat mai incitant este jocul! Pachetul contine 108 carti, de 4 culori, numerotate de la 0 la 9 si cateva carti cu functii speciale: stai un rand, esti obligat sa iei 2-3 carti, etc. Scopul jocului este de a ramane fara carti in mana. La fiecare rand trebuie sa completezi cartea ultima de pe masa de joc, potrivind culoarea sau numarul.

Pachet jocuri Catan Big Box + Virus!

Pachet jocuri Catan Big Box + Virus!
  • Pentru Copii
    Varsta 10 ani 11 ani 12 ani
    Material Carton
Pachet jocuri Catan Big Box + Virus!  Bucura-te de o seara de neuitat alaturi de prieteni si familie, cu ajutorul acestui pachet de jocuri care te vor incanta si distra.Acest pachet contine:- Jocul Catan Big Box- Jocul Virus! Jocul Catan Big BoxO intrare grandioasa in lumea CATAN, intr-o singura cutie: Jocul de baza, extensia pentru 5-6 jucatori si 4 scenarii diferite, in aceeasi cutie!Scenariile pot fi combinate cu materialele jocului de baza si pot fi jucate chiar si in 6 persoane. Fiecare extensie aduce noi posibilitati, diversificand si mai mult lumea Catan.

Joc de societate Monopoly, Clasic, in romana

Joc de societate Monopoly, Clasic, in romana
  • Pentru Copii
    Numar minim jucatori 2
    Numar maxim jucatori 6
    Varsta 8 ani 9 ani 10 ani
    Material Carton
Joc de societate Monopoly, Clasic, in romana Monopoly este un joc de societate care te invata, prin joc, cum sa iti administrezi banii.Descopera cel mai faimos joc de tranzactii imobiliare, in varianta clasica, cu strazile din Bucuresti si cu trei noi pioni: ratusca, pinguin si dinozaurul T-Rex.Alege-ti pionul preferat, misca-te pe tabla, vinde si cumpara proprietati si construieste case si hoteluri din mers.

Joc de societate Scrabble Original Limba Romana

Joc de societate Scrabble Original Limba Romana
  • Pentru Familie
    Numar minim jucatori 2
    Numar maxim jucatori 4
    Varsta 10 ani 11 ani 12 ani 13 ani 14+ 18 ani +
Joc de societate Scrabble Original Limba Romana  Scrabble® este jocul de cuvinte numarul 1 in lume.Jocul consta in crearea de cuvinte intercalate pe tabla de Scrabble®, cu ajutorul jetoanelor cu litere si ajungand la diverse scoruri.Obiectivul jocului este de a obtine scorul cel mai mare. Fiecare jucator concureaza folosindu-si jetoanele in combinatii si zone care sa valorifice cat mai mult valorile literelor si patratele premium de pe tabla.Dimensiuni ambalaj: 37 x 4.

Joc Piatnik Activity Original, editia II

Joc Piatnik Activity Original, editia II
  • Pentru Copii Adulti Familie
    Numar minim jucatori 3
    Numar maxim jucatori 16
    Varsta 12 ani
    Material Carton Hartie
.

Joc Alias – Femei contra Barbati

Joc Alias – Femei contra Barbati
  • Pentru Adulti
    Numar minim jucatori 4
    Numar maxim jucatori 12
    Varsta 14+ 18 ani +
    Material Carton Hartie
Joc Alias – Femei contra Barbati OARE BARBATII INTELEG CE VORBESC FEMEILE? DAR INVERS?Inca de la inceput se delimiteaza taberele: grupul eternului feminin cochet si gasca barbatilor mereu pusi pe sotii. De acum inainte competitia poate incepe!Obiectivul? Sa castige cea mai buna echipa! La ce? Simplu, la explicat noƫiuni, folosind alte cuvinte, sinonime, antonime astfel incat coechipierii sa ghiceasca corect.

Jocurile de societate sunt o modalitate grozavă de a petrece timp împreună în familie. Acestea pot fi distractive, provocatoare și educaționale și vă vor încuraja să împărtășiți o activitate care nu necesită vizionarea unui ecran. Găsirea unui joc pentru întreaga familie poate fi uneori o provocare, dar odată ce o faci, pregătește-te pentru ore (sau cel puțin mai multe minute) de distracție.

Înainte de a cumpăra un joc de masă, luați în considerare să căutați jocuri care să atragă vârstele, interesele și nivelurile de învățare ale copiilor dvs.

Te-ar putea interesa