Cel mai bun leagan

Mihai -
Cel mai bun leagan

Alegerile noastre

Leagan cu spatar, Verde , Robentoys®

Leagan cu spatar, Verde , Robentoys®
  • Tip fixare Pe tavan Pe stativ
    Pentru Baieti
    Varsta 3 ani 4 ani 5 ani
    Material cadru Plastic
    Greutate maxima suportata 25 Kg
LEAGAN CU SPATAR - ROBENTOYS Sa inceapa DISTRACTIA! Leaganul pentru copii din plastic viu colorat are suport pentru spate , opritoare antialunecare si 4 corzi cu lungimea de 110 cm , prevazute cu inele de prindere metalice , putandu-se monta atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor Jucandu-se copii se pot dezvolta armonios, leganatul stimuland dezvoltarea echilibrului, sistemului nervos si sistemului muscular. Jucaria este ideala pentru copii cu varsta de peste 3 ani.

Leagan colorat din lemn cu franghie - Dohany

Leagan colorat din lemn cu franghie - Dohany
  • Tip fixare Pe tavan Pe stativ
    Pentru Baieti Fete
    Varsta 3 ani 4 ani 5 ani
    Material cadru Lemn
    Greutate maxima suportata 40 Kg
Leaganul din lemn colorat va fi foarte indragit de copii, jucaria clasica asigura distractie minunata. Acest leagan poate fi utilizat atat in exterior, cat si in interior, acesta este echipat cu franghie si cu inele metalice. Acest leagan este dotat cu bare de protectie, ca cei mici sa poata utiliza in conditii de siguranta. Produsul are instructiuni de asamblare, care merita studiat cu precizie inainte de instalare. Contine: - Placa leagan - Franghie leagan - Inel de metal Dimensiune: 38x28x22cm suprafata de sezut Material: lemn 100% Greutate maxima: 40kg...

Leagan bebelusi si copii pentru interior si exterior NOVOKIDS™

Leagan bebelusi si copii pentru interior si exterior NOVOKIDS™
  • Tip fixare Pe stativ
    Pentru Fete
    Varsta 9-12 luni 1 an 2 ani
Leaganul Baby Land ofera distractie garantata. Panoul cu melodii si lumini il va distra maxim pe cel mic si ii va capta atentia. Cadrul metalic este foarte rezistent si ofera o stabilitate foarte mare. Leaganul este prevazut cu o centura de siguranta cu prindere in 3 puncte. Picioarele sunt protejate la colturi cu un material antiderapant. Este pliabil, se poate depozita usor si ocupa un spatiu foarte mic. Se poate folosi atat in interior cat si in exterior. Este recomandat copiilor cu o greutate de pana la 20kg.

Leagan roz din lemn cu franghie - Dohany

Leagan roz din lemn cu franghie - Dohany
  • Tip fixare Pe tavan Pe stativ
    Pentru Fete
    Varsta 3 ani 4 ani 5 ani
    Material cadru Lemn
    Greutate maxima suportata 40 Kg
Leaganul din lemn roz va fi foarte indragit de copii, jucaria clasica asigura distractie minunata. Acest leagan poate fi utilizat atat in exterior, cat si in interior, acesta este echipat cu franghie si cu inele metalice. Acest leagan este dotat cu bare de protectie, ca cei mici sa poata utiliza in conditii de siguranta. Produsul are instructiuni de asamblare, care merita studiat cu precizie inainte de instalare.

Leagan pentru copii Clasic , culoare Albastru/Galben/Rosu , Robentoys®

Leagan pentru copii Clasic , culoare Albastru/Galben/Rosu , Robentoys®
  • Tip fixare Pe stativ
    Pentru Baieti Fete
    Varsta 3 ani 4 ani 5 ani
    Material cadru Plastic
    Greutate maxima suportata 25 Kg
Din plastic rezistent pentru copii : 2 bare din plastic viu colorate pe fiecare din cele 4 laturi, pentru o mai mare siguranta in utilizare si 4 corzi cu lungimea de 110cm, prevazute cu inele de prindere metalice, putandu-se monta atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor. Jucandu-se copii se pot dezvolta armonios, leganatul stimuland dezvoltarea echilibrului, sistemului nervos si sistemului muscular. Jucaria este ideala pentru copii cu varsta de peste 3 ani.  Sfoara poate fi de culoare rosie sau albastra, sau combinat rosu/albastru.

Când vă gândiți să cumpărați un leagăn, asigurați-vă că aveți în vedere siguranța copilului dumneavoastră. În calitate de părinți, acționarea prin supraveghere este esențială, în special cu copiii mici. Fiți cu atenție asupra copiilor în timp ce se joacă. Pe măsură ce copiii cresc, supravegherea poate fi mai puțin intensă și mai puțin continuă, dar chiar și copiii mai mari ar trebui supravegheați periodic pentru siguranță.

Dacă aveți spațiu pentru un leagăn copiii tăi se pot bucura de el pentru anii următori. Deoarece este o investiție, veți dori să vă asigurați că alegeți una care va satisface nevoile familiei chiar acum și în viitor.

Cum sa alegi un leagăn

Siguranță

Seturile de leagăne pot fi foarte distractive, dar trebuie să fie și sigure. Ele pot fi periculoase dacă nu sunt instalate corect și este important să respectați toate instrucțiunile de siguranță. Majoritatea leagănelor au o limită de greutate, iar unele pot fi instalate de un profesionist.

Adecvarea vârstei

Înainte de a cumpăra, luați în considerare vârsta copiilor care se vor juca pe leagăn pentru a determina dacă setul este sigur și distractiv pentru ei.

Durabilitate

Deoarece un leagăn este o investiție, asigurați-vă că cel pe care îl alegeți este construit să reziste. Veți dori unul realizat dintr-un material care va rezista testului timpului și vremii.

Care este cea mai bună vârstă pentru un leagăn?

Puteți începe cu un leagăn pentru bebeluș atunci când bebelușul poate sta în picioare. Când ating înălțimea sau greutatea maximă indicată de producător, asigurați-vă că le treceți la un leagăn pentru copii mari.

Seturile de leagăn din metal sau lemn sunt mai bune?

Acest lucru depinde într-adevăr de întreținere și de preferințele familiei. Dacă sunt întreținute corespunzător, nu există un avantaj major pentru leagănele din metal față de lemn.

Cum influențează dezvoltarea un leagăn?

Un leagan le permite copiilor să-și dezvolte abilitățile motorii grosiere în timp ce explorează mișcarea.

Te-ar putea interesa