Cel mai bun scaun de masa pentru bebe

Mihai -
Cel mai bun scaun de masa pentru bebe

Alegerile noastre

Scaun de masa Mappy, reglabil, 6 - 36 luni, navy-blue

Scaun de masa Mappy, reglabil, 6 - 36 luni, navy-blue
  • Stil Clasic
    Pentru Baieti
    Varsta 6-36 luni
    Greutate maxima suportata 20 Kg
    Greutate 10 Kg
Scaun de masa Mappy, reglabil, 6 - 36 luni, navy-blue     Tot ce-i mai bun pentru bebelusul tau!   Alegerea scaunului de masa potrivit pentru bebelusul tau reprezinta o decizie delicata si totodata importanta avand in vedere ca acesta reprezinta locul unde isi va lua masa in fiecare zi si nu numai. Mappy iti aduce scaunul de masa reglabil Teddy Bears, potrivit pentru bebelusii cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 de luni.

Scaun de masa Mappy Teddy Bears, reglabil, 6 - 36 luni

Scaun de masa Mappy Teddy Bears, reglabil, 6 - 36 luni
  • Stil Clasic
    Pentru Baieti Fete
    Varsta 6 - 36 luni
    Greutate maxima suportata 20 Kg
    Greutate 10 Kg
Scaun de masa Mappy Teddy Bears, reglabil, 6 - 36 luni Tot ce-i mai bun pentru bebelusul tau! Alegerea scaunului de masa potrivit pentru bebelusul tau reprezinta o decizie delicata si totodata importanta avand in vedere ca acesta reprezinta locul unde isi va lua masa in fiecare zi si nu numai. Mappy iti aduce scaunul de masa reglabil Teddy Bears, potrivit pentru bebelusii cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 de luni.

Scaun de masa Mappy, reglabil, 6 - 36 luni, multicolor

Scaun de masa Mappy, reglabil, 6 - 36 luni, multicolor
  • Stil Clasic
    Pentru Baieti Fete
    Varsta 6 - 36 luni
    Greutate maxima suportata 20 Kg
    Greutate 8 Kg
.

Scaun de masa Juju Eat & Play, Mov

Scaun de masa Juju Eat & Play, Mov
  • Stil Inaltator
    Pentru Fete
    Varsta 6 luni +
    Greutate 8 Kg
Scaun de masa Juju Eat & Play, Mov Scaunul de masa multifunctional Eat & Play Juju a fost creat pentru a combina utilul cu placutul. Este considerat un model inovator, cu o utilizare indelungata, putand fi folosit de copii cu varsta cuprinsa inte 6 luni si 6 ani. Functia de baza, ca scaun de servit masa, este recomandata pana la varsta de 3 ani. Ca o a doua utilitate, scaunul si masa pot fi utilizate separat, pentru desen, scris si alte activitati pana la varsta de 6 ani. Eat & Play este prevazut cu husa si tavita detasabila si lavabila.

Scaun de masa Juju Eat & Play, Verde

Scaun de masa Juju Eat & Play, Verde
  • Stil Clasic
    Pentru Baieti Fete
    Varsta +6 luni
    Greutate maxima suportata 20 Kg
    Greutate 8 Kg
Scaun de masa Juju Eat & Play, Verde Scaunul de masa multifunctional Eat & Play Juju a fost creat pentru a combina utilul cu placutul. Este considerat un model inovator, cu o utilizare indelungata, putand fi folosit de copii cu varsta cuprinsa inte 6 luni si 6 ani. Functia de baza, ca scaun de servit masa, este recomandata pana la varsta de 3 ani. Ca o a doua utilitate, scaunul si masa pot fi utilizate separat, pentru desen, scris si alte activitati pana la varsta de 6 ani. Eat & Play este prevazut cu husa si tavita detasabila si lavabila.
Știi ce au în comun acele poze adorabile cu bebeluși cu obraji dolofan și piure de fructe și legume tencuite pe toată fața? Există un scaun înalt (și o mizerie) în fiecare.

Când este timpul să începi cu solide, este important să ai un loc în care micuțul tău să se curețe, care să fie sigur și ușor de curățat.

Când poate să stea bebelușul într-un scaun înalt?
Există mai multe semne de dezvoltare care trebuie urmărite care indică faptul că copilul dumneavoastră ar putea fi gata să înceapă să ia alimente solide.
Bebelușul ar trebui să poată ține capul sus și să stea pe un scaun înalt cu un control bun al capului.
Bebelușul poate deschide gura pentru mâncare.
Bebelușul poate muta mâncarea dintr-o lingură în gât.
Bebelușul și-a dublat greutatea la naștere.
Toți bebelușii se dezvoltă în ritmuri diferite, dar pentru cei mai mulți sunt gata să înceapă să înceapă cu solide undeva la vârsta de patru și șase luni, așa că veți dori să vă asigurați că aveți scaunul înalt cumpărat, asamblat și gata de funcționare până atunci.

Când vă poziționați bebelușul în scaunul înalt, există câteva sfaturi importante de care trebuie să aveți în vedere.

Țineți minte expresia „90/90/90”. Asta înseamnă că vei dori o îndoire la 90 de grade la șolduri, genunchi și glezne și ar trebui să folosești doar un scaun înalt cu un suport pentru picioare. Acest lucru vă va asigura că bebelușul este în cea mai sigură poziție pentru a mânca.
Dacă copilul dumneavoastră se sprijină în scaun, luați în considerare adăugarea de sprijin. Un prosop înfășurat sau o pătură înfășată la spate sau pe ambele părți face adesea smecheria.
Hrăniți-vă întotdeauna copilul în poziția cea mai verticală a scaunului înalt; copilul nu ar trebui să se lase niciodată pe spate în timp ce mănâncă.

Cum să alegi un scaun înalt
Înainte de a alege un scaun înalt, vei dori să te gândești puțin la stilul tău de viață, spațiul și bugetul tău. Iată ce trebuie luat în considerare.

Spaţiu.
Locuiești într-un spațiu mai mic și mănânci majoritatea meselor în jurul unei mese mici? Atunci un scaun în stil înălțător care se fixează direct pe unul dintre scaunele tale sau unul care se fixează pe un blat poate fi potrivit pentru tine. Ai o masă mai mare sau locuiești într-o casă cu mai multe zone de luat masa? Apoi, un scaun de sine stătător care vine cu propria sa tavă și poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în cameră poate fi cel mai bun pariu.

Mod de viata. Dacă sunteți o familie care este adesea în mișcare, luați în considerare adăugarea unui scaun înalt portabil la registru, în plus față de unul care rămâne doar acasă.

Curatenie.

Când vine vorba de curățare, unii părinți nu le deranjează să sacrifice forma pentru funcționalitate și aleg orice scaun înalt care se potrivește cel mai bine esteticii lor preferate. Dar dacă știi că spălarea constantă sau pătrunderea în colțuri te va înnebuni, s-ar putea să vrei să rămâi cu un model de bază, din plastic sau unul cu material care se poate șterge.

Pliabilitate.

Dacă spațiul este o problemă, poate doriți să luați în considerare un scaun de dimensiuni mari care poate fi pliat și depozitat sau un scaun înalt portabil.
Durabilitate și longevitate. Plănuiești o familie numeroasă și îți dai scaunul înalt de la copil la copil? Deși sunt mai scumpe, investiția într-un scaun din lemn bine făcut ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine. De asemenea, trebuie să vă gândiți cât de mult sperați să vă țineți micuțul într-un scaun înalt. Există mai multe scaune care cresc odată cu copilul tău, fie transformându-se într-un scaun de înălțare, fie chiar într-un scaun de dimensiunea unui adult.

Siguranță.

Luați în considerare întotdeauna siguranța copilului dumneavoastră atunci când cumpărați orice echipament pentru bebeluși, dar mai ales când vine vorba de alegerea celui mai bun scaun înalt. Veți dori să vă asigurați că scaunul dvs. are un sistem de reținere, cum ar fi un ham în trei sau cinci puncte, o stabilitate bună (dacă scaunul are roți, asigurați-vă că se blochează pe loc), un suport pentru picioare pentru a vă asigura că copilul este susținut corespunzător în timp ce mâncare, un stâlp pentru picioare și nimic care să strângă sau să se prindă de degetele de la mâini și de la picioare ale bebelușului sau pe ale tale.

Te-ar putea interesa