Cel mai bun piure pentru bebeluși

Mihai -
Cel mai bun piure pentru bebeluși

Alegerile noastre

Pachet: 3 x Piure Nutrino cu mar, piersica, capsuna si zmeura, 100 g, de la 8 luni

Pachet:
                                    3 x
                    Piure Nutrino cu mar, piersica, capsuna si zmeura, 100 g, de la 8 luni
  • Varsta 8 luni +
    Ingrediente Mere, piersici, capsuni si zmeura
    Dieta speciala Fara gluten Fara zahar Fara sare Fara coloranti Fara conservanti
Piure Nutrino cu mar, piersica, capsuna si zmeura, 100 g, de la 8 luni  Masa gustoasa si sanatoasa, fara adaos de zahar sau skrob, facuta din fructe 100%. Excelent pentru consumul "din mers". Produs dietetic. Mancare pentru sugari si copii mici. Pentru varste de la 8 luni. Pasteurizat. Fara gluten. O sursa de vitamina C.  Ingrediente: fructe 100% (mere 65% , piersici 22%, capsuni 7%, zmeure 6%). Mod de preparare: Pasul 1: Impacheteaza-l in rucsac.  Pasul 2: Dati-i terciul copilului cu ajutorul unei lingurite.

Piure Nestle cu mere, dovleac si caise, 90g, de la 6 luni

Piure Nestle cu mere, dovleac si caise, 90g, de la 6 luni
  • Varsta 6 luni +
    Ingrediente Mere, dovleac si caise
Piure Nestle cu mere, dovleac si caise, 90g, de la 6 luni   Piure de mere, dovleac si caise, imbogatit cu vitamina C, intr-un ambalaj inovator (pouch) usor de luat cu tine oriunde. O gustare delicioasa fara conservanti*, fara coloranti* si fara zaharuri adaugate** din fructe cultivate special pentru hrana bebelusilor. Piureurile NESTLÉ sunt pasteurizate si ambalate in atmosfera protectoare, de aceea nu necesita refrigerare. *Conform legislatiei in vigoare. **Contine doar zaharuri prezente in mod natural in ingredientele componente.

Pachet: 3 x Piure Nutrino cu mar, banana si biscuiti, 100 g, de la 6 luni

Pachet:
                                    3 x
                    Piure Nutrino cu mar, banana si biscuiti, 100 g, de la 6 luni
  • Varsta 6 luni +
    Ingrediente Mere, banane si biscuiti
    Dieta speciala Fara zahar Fara sare Fara coloranti Fara conservanti
Piure Nutrino cu mar, banana si biscuiti, 100 g, de la 6 luni  Produs dietetic. Mancare pentru sugari si copii mici. Pentru varste de la 6 luni. Excelent pentru consumul "din mers". Pasteurizat. Contine gluten. Ingrediente: fructe 83% (mere 60%, banane 23%), apa, biscuiti 5% (faina de grau, zahar, grasime vegetala partial hidrogenizata (de palmier), substanta pentru dospirea aluatului): hidrogen carbonat de amoniu si hidrogen carbonat de sodiu: lecitina de soia, sare de bucatarie, arome: vanilina). Mod de preparare: Pasul 1: Impacheteaza-l in rucsac.

Pachet: 3 x Piure Nutrino cu mar, mango, papaya si banana, 100 g, de la 8 luni

Pachet:
                                    3 x
                    Piure Nutrino cu mar, mango, papaya si banana, 100 g, de la 8 luni
  • Varsta 8 luni +
    Ingrediente Mere, mango si papaya
    Dieta speciala Fara gluten Fara zahar Fara sare Fara coloranti Fara conservanti
Piure Nutrino cu mar, mango, papaya si banana, 100 g, de la 8 luni  Masa gustoasa si sanatoasa, fara adaos de zahar sau skrob, facuta din fructe 100%. Excelent pentru consumul "din mers". Produs dietetic. Mancare pentru sugari si copii mici. Pentru varste de la 8 luni. Pasteurizat. Fara gluten. O sursa de vitamina C. Ingrediente: terci de mere 70% (terci concentrat de fructe), terci de mango 14% (terci concentrat de fructe), terci de papaya 9% (terci concentrat de fructe), terci de banane 7%, vitamina C (acid L-ascorbic). Produsul contine 15% s.u.

Pachet: 3 x Piure de fructe Hipp, mar, banana, zmeura si cereale, 100g, de la 1 an

Pachet:
                                    3 x
                    Piure de fructe Hipp, mar, banana, zmeura si cereale, 100g, de la 1 an
  • Varsta 1 an +
    Ingrediente Mere, banane si zmeura
    Dieta speciala Fara zahar
Cereale HIPP cu mere, banane si zmeura, 100 g, de la 1 an  Amestec din 95% fructe (mere 43%, suc de mere din concentrat de suc de mere cu aciditate redusa, banane 10%, zmeura 5%, suc de aronia din concentrat de suc de aronia), alac integral 4%, fulgi de grau 1%. Cu ingrediente din productie ecologica. Fara adaos de zaharuri. Intr-un ambalaj distractiv, practic in calatorii. Contine gluten. Pentru copii cu varsta peste 1 an.
Introducerea substanțelor solide bebelușului tău este o etapă atât de interesantă, dar poate fi și o perioada copleșitoare, cu o mulțime de întrebări. Când este gata bebelușul pentru solide? Cu ce alimente ar trebui să începi? Și cum faci mâncare pentru copii de casă?

Când să începeți cu mâncarea solidă
Majoritatea medicilor pediatri recomandă bebelușilor să înceapă să ia alimente solide între 4-6 luni, dar îți cunoști cel mai bine copilul, așa că ai încredere în intestinul tău și fă ceea ce ți se pare corect (cu îndrumarea medicului pediatru)!

Iată câteva semne că bebe este gata să înceapă să se bucure de hrană solidă:

Bebelușul își poate ține capul ridicat într-o poziție verticală, fără să se balanseze prea mult
Bebelușul poate stă în picioare cu (sau fără) sprijin
Bebelușul și-a pierdut reflexul de apăsare a limbii
Bebelușul își pune mâinile sau jucăriile în gură
Bebelușul și-a manifestat interes pentru alimente, cum ar fi aplecarea înainte și deschiderea gurii sau încercarea de a apucă mâncarea pe care o mâncați

Cum să introduci hrană solidă bebelușului

Odată ce ai decis că bebelușul tău este gata să înceapă să înceapă alimente solide, este timpul să plece. Există diferite abordări ale acestui lucru, inclusiv înțărcarea condusă de bebeluși, în care săriți peste piureuri și lăsați copilul să se hrănească cu mâncare pentru degete de la început și înțărcarea tradițională, care începe cu piureuri (sau amestecate).

Cand sa dai piure la bebelusi?

Se recomandă șase luni, deoarece aceasta este vârsta la care copilul dumneavoastră va fi pregătit pentru o varietate de alimente și texturi, inclusiv piureuri.

Care este cel mai bun piure pentru bebeluș?

Cu un gust dulce și o consistență netedă, morcovii în piure sunt de obicei una dintre cele mai bine acceptate alimente pentru bebeluși de la vârsta de 4-6 luni.

Te-ar putea interesa