Cel mai bun scaun cu rotile

Mihai -
Cel mai bun scaun cu rotile

Alegerile noastre

Scaun cu rotile ultrausor, pliabil, cu manere

Scaun cu rotile ultrausor, pliabil, cu manere
Scaun cu rotile (fotoliu rulant) ultrausor, pliabil, cu manere rabatabile, CML-205ABJ-20 Este folosit pentru imbunatatirea mobilitatii, permitand persoanelor cu handicap locomotor sa se poata deplasa. Scaunul cu rotile se poate utiliza in interiorul sau exteriorul locuintei, se poate deplasa actionat de utilizator sau ajutat de un insotitor, pe teren plat sau usor accidentat, pe  pante moderate, pe vreme uscata. Greutatea maxima a utilizatorului este de 110 kg.

Scaun cu rotile din otel, pliabil, material textil

Scaun cu rotile din otel, pliabil, material textil
Scaunul cu rotile KY875-A-46 faciliteaza deplasarea, ofera independenta si libertate de miscare persoanelor imobilizate temporar sau permanent, persoanelor cu mobilitate redusa, persoanelor cu handicap, persoanelor cu dizabilitati. Este usor de manevrat si foarte confortabil, atat pentru interior cat si pentru exterior. Cadrul este din otel, spatarul si sezutul este confectionat din panza foarte rezistenta. Ultra usor are o manevrabilitate foarte buna. Suport fix pentru brate si picioare. Rotile au un invelis de cauciuc siliconic cu durabilitate mare.

Scaun cu rotile din otel cu antrenare manuala, pliabil, argintiu

Scaun cu rotile din otel cu antrenare manuala, pliabil, argintiu
Descriere: Scaunul cu rotile din otel AT52301 ofera independenta si libertate de miscare persoanelor imobilizate temporar sau permanent. • Este usor de manevrat si foarte confortabil. • Manerele pentru brate au un invelis din piele sintetica moale, usor de intretinut. • Rotile au un invelis siliconic de foarte buna calitate si durabilitate. • Scaunul se poate plia pentru a ocupa spatiu cat mai putin la depozitare sau transport.

Scaun cu rotile ultrausor din aluminiu, pliabil, sezut 46 cm

Scaun cu rotile ultrausor din aluminiu, pliabil, sezut 46 cm
Scaun cu rotile ultrausor din aluminiu, pliabil, sezut 46 cm, CML-953LBJ-46 Este folosit pentru imbunatatirea mobilitatii, permitand persoanelor cu handicap locomotor sa se poata deplasa. Scaunul cu rotile se poate utiliza in interiorul sau exteriorul locuintei, se poate deplasa actionat de utilizator sau ajutat de un insotitor, pe teren plat sau usor accidentat, pe  pante moderate, pe vreme uscata. Greutatea maxima a utilizatorului este de 100 kg.

Scaun cu rotile ultrausor din aluminiu, pliabil

Scaun cu rotile ultrausor din aluminiu, pliabil
Scaun cu rotile (fotoliu rulant) ultrausor din aluminiu, pliabil, cu manere rabatabile, sezut 46 cm, CML-05LABJ-20 Este folosit pentru imbunatatirea mobilitatii, permitand persoanelor cu handicap locomotor sa se poata deplasa. Scaunul cu rotile se poate utiliza in interiorul sau exteriorul locuintei, se poate deplasa actionat de utilizator sau ajutat de un insotitor, pe teren plat sau usor accidentat, pe  pante moderate, pe vreme uscata. Greutatea maxima a utilizatorului este de 120 kg.
Scaunele cu rotile sunt una dintre cele mai utilizate forme de echipamente medicale din lume. Ele joacă un rol important în a ajuta persoanele cu deficiențe atunci când vine vorba de mobilitate. Ele sunt probabil cea mai bună alegere când vine vorba de dispozitive care permit utilizatorilor să se deplaseze în siguranță și fără probleme de la un punct la altul.

Încercăm să vă oferim toate informațiile necesare pentru a face o achiziție în cunoștință de cauză și pentru a vă ajuta să găsiți un scaun cu rotile care vi se potrivește cel mai bine.

Dacă aveți o mobilitate limitată, un scaun cu rotile vă poate îmbunătăți calitatea vieții, permițându-vă să rămâneți activ și să faceți lucrurile care vă plac. Alegerea scaunului cu rotile potrivit vă poate permite să socializați și să ieșiți cu prietenii și familia. Primele lucruri de luat în considerare Dacă credeți că ați putea beneficia de un scaun cu rotile tot timpul sau de cele mai multe ori, cereți unui medic de familie, fizioterapeutului sau terapeutului ocupațional să vă îndrume la serviciul local de scaune rulante pentru o evaluare. Ei vă vor sfătui dacă aveți nevoie de un scaun cu rotile și, dacă da, ce tip. Există o serie de factori de luat în considerare, inclusiv tipul corpului, starea pielii, postura și puterea. Dacă aveți o afecțiune de sănătate care este probabil să progreseze în timp, este o idee bună să luați în considerare posibilele nevoi viitoare atunci când alegeți și un scaun cu rotile. Tipuri de scaune rulante disponibile Scaunele rulante pot fi împărțite în două categorii principale: scaune rulante manuale (propulsate de forța proprie a utilizatorului); și scaune cu rotile electrice sau electrice.

Ce este un scaun cu rotile?

Un scaun cu roțile este un dispozitiv de mobilitate pe roți în care utilizatorul stă. Aparatul este propulsat fie manual (prin rotirea manuală a roților), fie prin diverse sisteme automate. Scaunele cu roțile sunt folosite de persoane pentru care mersul pe jos este dificil sau imposibil din cauza bolii (fiziologice sau fizice), a accidentărilor sau a handicapului.

Când să folosești un scaun cu rotile?

Dacă tu sau cineva pe care îl iubești întâmpinați probleme pentru a vă deplasa singuri, ar putea fi timpul să luați în considerare un scaun cu rotile. Uneori, este nevoie de ajutor temporar, cum ar fi recuperarea după un accident sau rănire. Alteori, o persoană poate avea nevoie de un scaun cu rotile pentru a-și ajuta mobilitatea generală pe termen lung.

Cum să folosești scaune rotile?

Modelele înclinate cu spătar înalt, un stand-up sau un sit-to-stand cu opțiuni de siguranță sporite pot fi cele mai potrivite. Dacă utilizatorul vizat are o rezistență bună și poate sta în picioare, un scaun cu rotile manual vertical poate fi cea mai bună opțiune, mai ales că utilizatorul se poate menține în formă prin autopropulsie.

Te-ar putea interesa