Cel mai bun test de ovulatie

Mihai -
Cel mai bun test de ovulatie

Alegerile noastre

Pachet 5 Teste de ovulatie BARZA + 1 test sarcina Barza tip Banda

Pachet 5 Teste de ovulatie BARZA + 1 test sarcina Barza tip Banda
  • Tip Banda
    Mostra testata Urina
    Momentul prelevarii Oricand
    Efectuare dupa 5 minute
    Numar bucati/set 6
    Continut pachet 5 x Test de ovulatie 1 x Test de sarcina
Pachet 5 Teste de ovulatie BARZA + 1 test sarcina Barza tip Banda  Daca iti doresti sa ai copii, Testul de ovulatie Barza te ajuta sa afli care sunt zilele cu cele mai mari sanse sa ramai insarcinata. Testul de ovulatie Barza este un test rapid, precis si simplu de facut, care depisteaza prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina. Afli in 5 minute care este cea mai fertila perioada pentru conceptie, cu o precizie mai mare de 99%.testele de ovulatie determina cele mai fertile zile pentru a ramane insarcinata;precizie mai mare de 99%;rezultat in 5 minute.

Test de ovulatie Minut intim , tip banda-5 bucati + 1 test sarcina

Test de ovulatie Minut intim , tip banda-5 bucati + 1 test sarcina
  • Tip Banda
    Mostra testata Urina
    Momentul prelevarii Oricand
    Numar bucati/set 6
    Continut pachet 5 x Test ovulatie 1 x Test de sarcina banda
Testul de ovulatie va ajuta sa determinati perioada in care exista posibilitatea cea mai mare sa ramaneti insarcinata. Hormonul LH (Hormon Luteinic) se afla permanent in urina, nivelul acestuia crescand inaintea celei mai fertile zile din luna. Pentru planificarea sarcinii, este necesara descoperirea aparitiei nivelului cel mai ridicat al LH-ului (Hormon Luteinic) si implicit momentul in care posibilitatea de ovulatie este mai mare. Cand incepeti testarea Pentru a decide cand incepeti testarea trebuie sa determinati durata normala a ciclului dvs. menstrual.

Test de ovulatie, Maybe Baby, Mini-Microscop, Tip caseta

Test de ovulatie, Maybe Baby, Mini-Microscop, Tip caseta
  • Tip Caseta
    Mostra testata Saliva
    Momentul prelevarii Dimineata
    Numar bucati/set 1
    Continut pachet 1 x Prospect utilizare
Despre dispozitiv   Specificarea: 1. Capacul 2. Partea optica 2.1. Sistema optica 2.2. Suprafata de sticla 3. Dispozitivul 4. Iluminatia 4.1. Butonul 4.2. Bateriile Ce este Maybe Baby? Un Mini-microscop pentru determinarea perioadei de ovulatie si a genului copilului, este un dispozitiv medical individual de diagnosticare, cu ajutorul caruia in baza salivei este posibil sa determini zilele fertile si nefertile in perioada ciclului menstrual feminin.

Dacă încercați să rămâneți însărcinată sau doriți doar să înțelegeți mai bine ciclul dvs., benzile de ovulație sunt o modalitate ușoară și accesibilă de a face acest lucru în confortul propriei case. În funcție de locul în care vă aflați în călătoria în care încercați să concepeți, este posibil să doriți, de asemenea, să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a vă sfătui cu privire la starea dumneavoastră generală de sănătate.

Cât timp după un test de ovulație pozitiv ovulezi?

Nuesteoștiințăexactă,darvăputețiașteptasăovulațiaproximativ12-24deoredupăuntestdeovulațiepozitiv.Existășaseziledinlunăcaresuntconsideratecelemaifertilezilealetale.

Care este cel mai bun moment pentru a testa ovulația?

Puteți testa ovulația în orice moment al zilei, dar experții sugerează dimineața, deoarece vă poate oferi cele mai bune rezultate. Dacă ciclul menstrual obișnuit este de 28 de zile, ar trebui să efectuați un test de ovulație la 10 sau 14 zile după începerea menstruației.

Cât timp după ovulație poți face un test de sarcină?

Pentru rezultate cele mai precise, așteptați până la cel puțin șapte zile după ovulație pentru a vă asigura că nivelurile de hCG sunt suficient de mari pentru a da un test pozitiv. Cu toate acestea, acest lucru poate depinde și de ciclul menstrual, deoarece, în timp ce majoritatea oamenilor ovulează cu 10 până la 14 zile înainte de menstruație, unele sunt neregulate.

Poate un test de ovulație să detecteze sarcina?

Pe scurt, da, testele de ovulație pot detecta sarcina, dar sunt menite să prezică ovulația și ar trebui folosite pentru asta. Hormonii pe care îi caută testele de ovulație și testele de sarcină au funcții diferite în organism, dar structurile lor sunt foarte asemănătoare. Pentru a spune simplu, testele de ovulație sunt menite să vă spună când ovulați; nu sunt concepute să-ți spună când ești însărcinată.

Te-ar putea interesa