Cea mai buna ata dentara

Mihai -

Ata dentara este un instrument important in igiena orala, care ajuta la eliminarea resturilor alimentare si a placii bacteriene dintre dinti si de sub linia gingivala, prevenind astfel aparitia cariilor dentare si a bolilor gingivale. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de alegerea celei mai bune atei dentare, poate fi dificil sa te decizi intre o multitudine de optiuni disponibile pe piata.

Cea mai buna ata dentara

Alegerile noastre

Ata dentara Oral-B Satin

Ata dentara Oral-B Satin
  • Ata dentara Cerata
    Aroma Menta
    Afectiuni Sensibilitate dentara Dureri gingivale Halitoza
    Lungime 25 m

Ata dentara Oral-B Satin, 25 m Oral-B Satin Ata dentara se simte instantaneu diferit, deoarece elibereaza o explozie de prospetime de menta in momentul contactului care va permite sa stiti ca functioneaza. Textura sa unica ca de satin este usor de utilizat. Curata in mod eficient placa bacteriana si particulele dintre dinti si de sub linia gingivala, astfel incat dintii sa se simta curati. Folosirea zilnica a atei dentare Satin va ajuta sa va mentineti dintii si gingiile sanatoase.

Ata dentara Sensodyne Total Care

Ata dentara Sensodyne Total Care
  • Ata dentara Cerata
    Aroma Fara aroma
    Afectiuni Dureri gingivale Halitoza
    Lungime 30 m

Ata dentara Sensodyne Total Care, 30 m   • Formula cu fluor • Aroma mentolata • Expandabila in contact cu saliva  curatare optima a spatiilor interdentare Cum actioneaza ata dentara Sensodyne? Ata dentara Sensodyne Expanding Floss este expandabila in contact cu saliva, fapt ce ii permite o curatarea spatiilor interdentare chiar si acolo unde perii periutei de dinti nu pot ajunge. Are aroma mentolata pentru a oferi o senzatie de prospetime si curatare.

Ata dentara Colgate Total Pro Gum Health

Ata dentara Colgate Total Pro Gum Health
  • Aroma Fara aroma
    Afectiuni Dureri gingivale
    Lungime 50 m

Ata dentara Colgate Total Pro Gum Health, 50 m Ata dentara Colgate Total Pro Gum Health aluneca usor intre dinti, fara a se scamosa. Ajuta la prevenirea problemelor gingivale si a cariilor dentare.

Ata dentara Elgydium cu fluor

Ata dentara Elgydium cu fluor
  • Ata dentara Cerata
    Lungime 35 m

Ata dentara Elgydium cu fluor, 35 mAta dentara fluor 35 metri tehnologie profesionala.Utilizarea atei dentare favorizeaza eliminarea placii dentare.Ata dentara este impregnata cu Fluor.Foarte subtire, ata cerata foarte rezistenta.Aroma de menta improspateaza respiratia.Mod de utilizare:Taiati 45 cm de ata dentara, apoi rotiti pe doua degete.Curatati de la gingie spre dinte.

Ata dentara cu maner, PlakKontrol

Ata dentara cu maner, PlakKontrol
  • Ata dentara Cerata
    Aroma Menta

Niciodata nu a fost mai usor de curatat spatiile interdentare, asa cum o poate face PlakKontrol Instant Floss - Ata dentara cu maner - 30 de bucati, ata aromatizat cu gust placut si intens de menta. Ata dentara aluneca fara efort, chiar si in spatiile inguste dintre dinti, ajuta la indepartarea placii bacteriene si a resturilor alimentare dintre dinti, pastrand gingii mai curate si mai sanatoase.

Noi am testat diferite tipuri de ate dentare si am descoperit ca alegerea celei mai bune atei dentare depinde in mare masura de preferintele personale si de nevoile individuale de igiena orala.

In general, o ata dentara de calitate ar trebui sa fie rezistenta, sa alunece usor intre dinti, sa aiba o latime adecvata si sa fie fabricata dintr-un material sigur pentru uzul oral. De asemenea, utilizarea atei dentare trebuie sa fie confortabila si sa nu cauzeze durere.

Este important sa gasesti o ata dentara care functioneaza bine pentru tine si sa o utilizezi in mod regulat, impreuna cu periajul si clatirea dintilor, pentru a-ti mentine o igiena orala buna si a preveni aparitia problemelor dentare si gingivale. De asemenea, consultarea cu medicul dentist poate fi utila pentru a-ti recomanda cea mai buna ata dentara in functie de nevoile tale specifice.

Te-ar putea interesa