Cel mai bun produs anti îmbătrânire și frumusețe

Mihai -
Cel mai bun produs anti îmbătrânire și frumusețe

Alegerile noastre

Supliment alimentar Colagen Pure

Supliment alimentar Colagen Pure
Supliment alimentar Colagen Pure, Zenyth, 150g  Collagen Pure este un supliment alimentar pe baza de colagen Verisol®, sub forma de pulbere. Colagenul Verisol® este un amestec de peptide bioactive, obtinute printr-un proces patentat de hidroliza a colagenului de tip I si III. Sub forma de suplimente, colagenul poate fi folosit pentru protejarea pielii, parului, unghiilor, articulatiilor, pentru refacerea dupa exercitii fizice intense.RETINETI! Pentru a fi absorbita de catre organism, molecula de colagen trebuie „sparta“ in particule mai mici.

Supliment alimentar Colagen + Hyaluron cu aroma de capsuni

Supliment alimentar Colagen + Hyaluron cu aroma de capsuni
Supliment alimentar Colagen + Hyaluron cu aroma de capsuni, Zenyth, 150g  Collagen + Hyaluron este un supliment alimentar pe baza de colagen Verisol® si acid hialuronic, sub forma de pulbere. Colagenul Verisol® este un amestec de peptide bioactive, obtinute printr-un proces patentat de hidroliza a colagenului de tip I si III. Sub forma de suplimente, colagenul poate fi folosit pentru protejarea pielii, parului, unghiilor, articulatiilor, pentru refacerea dupa exercitii fizice intense.

Colagen lichid hidrolizat 10 000 mg

Colagen lichid hidrolizat 10 000 mg
Colagen hidrolizat pentru intarirea tesuturilor structurale!   Intareste articulatiile, pielea, parul si unghiile! Portii foarte concentrate de 10,000 mg!   Fortificat cu vitamina B6! 40 portii/ flacon!   Colagenul este o proteina fibroasa si robusta, este o componenta importanta a oaselor, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor si a altor tesuturi conjunctive (piele, unghii, par). Pentru obtinerea efectelor de protectie si de regenerare, trebuie asigurat substanta de baza - colagen pentru corp.

Supliment alimentar DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY

Supliment alimentar DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY
Supliment alimentar DOPPELHERZ SYSTEM KOLLAGEN BEAUTY, 30 fiole  Peptide de colagen pentru cresterea elasticitatii pielii.Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii.Vitamina A, Biotina si oligoelementul Zinc contribuie la mentinerea sanatatii pielii.Cuprul contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive.Cu gust foarte placut de litchi si pepene galben.
Îmbătrânirea este inevitabilă, dar asta nu înseamnă că nu putem face tot posibilul pentru a ne menține pielea cât mai sănătoasă.

Tratarea liniilor fine și a ridurilor nu necesită neapărat o vizita la estetician. Utilizarea regulată a produselor anti-îmbătrânire, cum ar fi cremele de noapte sau cremele pentru ochi, poate face o diferență reală în ceea ce privește pielea ta.

În lumea produselor de înfrumusețare, poate nu există nicio categorie mai saturată decât piața anti-îmbătrânire. Serurile și cremele pentru ochi și loțiunile din belșug promit să facă totul, de la linii fine netede până la estomparea petelor întunecate, pentru a ne reda strălucirea tinerească a anilor trecuți. Dar de multe ori ne facem speranțe nerealiste.

Probabil exista două categorii de produse: cele care chiar tratează și previn ridurile și altele care doar le minimizează aspectul.

Ce sunt produsele anti-îmbătrânire?

Produsele de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire sunt formulate pentru a ajută la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii, cum ar fi ridurile, liniile fine și petele întunecate.

Când să folosești produse anti-îmbătrânire?

Deși nu există o vârstă perfectă pentru a începe să investești și să folosești produse anti-îmbătrânire specifice, cei mai mulți experți spun că vârsta de 20 de ani este un moment bun pentru a începe să te gândești la pielea ta.

Cum să alegi produsele anti-îmbătrânire?

Atunci când cumperi crema antirid, trebuie să te asiguri că este formulată pentru ten gras sau poți opta pentru produsul pe baza de apă cu textura ușoară. Persoanele cu ten gras ar trebui să caute creme antirid care conțin acid salicilic.

Te-ar putea interesa