Cele mai bune vitamine pentru copii potrivit unui dietetician pediatru

Mihai -
Cele mai bune vitamine pentru copii potrivit unui dietetician pediatru

Alegerile noastre

Supliment alimentar Vitamin D3 500UI ChildLife Essentials, Secom 29.6 ml

Supliment alimentar Vitamin D3 500UI ChildLife Essentials, Secom 29.6 ml
  • Ingrediente principale Vitamina D3
    Tip administrare Cale orala
    Aroma Fructe
    Beneficii Suport imunitar Sustine sistemul muscular Sustine functionarea sistemului osos
Supliment alimentar Vitamin D3 500UI ChildLife Essentials, Secom 29.6 ml Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemelor osos si muscular. Proprietati: extract natural din lanolina; flacon prevazut cu un capac tip pipeta ce permite dozarea precisa si utilizarea facila; gust natural de fructe, indragit de copii.

Supliment Alimentar Magneziu Organic cu Vitamina B complex Herbagetica, 60 capsule

Supliment Alimentar Magneziu Organic cu Vitamina B complex Herbagetica, 60 capsule
  • Ingrediente principale Magneziu Vitamina B
    Tip administrare Cale orala
    Beneficii Fortifica sistemul cardiovascular Sustine sistemul nervos Sustine sistemul muscular Sustine functionarea sistemului osos
Supliment Alimentar Magneziu Organic cu Vitamina B complex Herbagetica, 60 capsule Contribuie la:reducerea oboselii si extenuarii;functionarea normala a sistemelor osos si muscular;mentinerea valorilor normale ale glicemiei;mentinerea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac in limite normale;mentinerea sanatatii dintilor;echilibrul electrolitic;stimularea fertilitatii.Ingrediente:Magneziu marin standardizat cu 55% Magneziu, pulbere - 192.5 mg (furnizand 105.88 mg Magneziu);Drojdie de bere uscata si inactivata, pulbere - 157.5mg;Capsula de gelatina.

Supliment alimentar Calciu lactic Alevia, 60 comprimate

Supliment alimentar Calciu lactic Alevia, 60 comprimate
  • Ingrediente principale Calciu
    Tip administrare Cale orala
    Beneficii Fortifica sistemul cardiovascular Sustine sistemul nervos Ajuta sistemul articular Sustine functionarea sistemului osos
Supliment alimentar Calciu lactic Alevia, 60 comprimate   Proprietati: Sustine sanatatea sistemului osteoarticular. Ajuta la inducerea relaxarii si a confortului psihic. Protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular, muscular si nervos. Calciul are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Calciul sub forma de lactat de calciu asigura unul din cele mai ridicate nivele de absorbtie in organism.

Supliment alimentar copii Ascovit Vitamina C, 100mg, piersica, 20 comprimate masticabile

Supliment alimentar copii Ascovit Vitamina C, 100mg, piersica, 20 comprimate masticabile
  • Ingrediente principale Vitamina C
    Tip administrare Cale orala
    Aroma Piersici
    Beneficii Suport imunitar Antioxidant Sustine functionarea sistemului osos
Supliment alimentar Vitamina C, 100mg Ascovit 20 comprimate masticabile piersica    Supliment alimentar cu Vitamina C. Usor de administrat sub forma de comprimate mastcabile cu aroma de piersica.

Supliment alimentar Feroglobin B12, 30 capsule

Supliment alimentar Feroglobin B12, 30 capsule
  • Ingrediente principale Zinc Fier Acid folic Vitamina B6 Vitamina B12
    Tip administrare Cale orala
Supliment alimentar Feroglobin B12, 30 capsule   Feroglobin B12 Proprietati: Supliment alimentar cu fier, zinc acid folic, vit. B12, vit B6 care contribuie la formarea hemoglobinei si a celulelor rosii din sange.

Pe măsură ce copiii cresc, este important pentru ei să primească vitaminele și mineralele necesare pentru o sănătate și o dezvoltare optimă. Multivitaminele pot ajută la satisfacerea nevoilor nutriționale. Când căutați să găsiți cel mai bun supliment pentru copilul și familia dvs., există mai multe lucruri de luat în considerare, inclusiv calitatea și siguranță, ingredientele, nutrienții cheie și doză.

Discutați întotdeauna cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a adaugă un supliment la rutină dumneavoastră pentru a va asigura că suplimentul este potrivit pentru nevoile dumneavoastră individuale și ce doză să luați.

Este important să ținem cont că o masă bogată în nutrienți, bine echilibrată, nu are nevoie de suplimente de vitamine.

Pot adulții să ia vitamine pentru copii?

Adulții pot lua multivitamine pentru copii; totuși, cantitățile specifice de vitamine și minerale pot fi insuficiente pentru nevoile unui adult. Asigurați-va că verificați dozele de nutrienți de pe vitamine și asigurați-va că acestea sunt adecvate, ajustați doză în consecință sau adăugați suplimente specifice după cum este necesar pentru a va satisface nevoile.

Multivitaminele copiilor pot provoca constipație?

Similar cu luarea oricărui medicament sau supliment nou, sunt posibile anumite efecte secundare. Efectele secundare care au fost asociate cu suplimentele de vitamine și minerale includ constipație, diaree, greață sau stomac deranjat. Dacă copilul dumneavoastră devine constipat după ce a început un multivitamine, este probabil din cauza calciului și/sau fierului incluse. Asigurați-va că discutați cu un furnizor de asistență medicală pentru a determina dacă există modificări dietetice sau alte modificări pe care le puteți implementa pentru a ușura problema, cum ar fi creșterea fibrelor, a lichidelor sau ajustarea multivitaminelor dorite.

La ce vârsta ar trebui să înceapă copiii să ia o multivitamine?

Multivitaminele nu ar trebui să fie sursă principala de nutriție a copilului dumneavoastră. Întrucât foarte puțini oameni (adulți sau copii) manâncă zilnic alimente cu toți nutrienții necesari, o multivitamine poate fi o opțiune bună pentru a completă golurile nutriționale pe care le poate lipsi dietă. Experții recomandă să aștepți pâna când copilul tău împlineste 4 ani pentru a începe să dai un supliment de multivitamine. Dacă un furnizor de asistență medicală recomandă o multivitamine din cauza alimentației pretențioase, a problemelor de creștere sau a îndrumarii dietetice, asigurați-va că alegeți una care este concepută pentru grupa de vârsta a copilului dumneavoastră și care nu oferă mai mult de 100% din valoarea zilnică a vitaminelor și mineralelor. În plus, nu lăsați multivitaminele la îndemâna copilului și clarificați că nu sunt bomboane.

Te-ar putea interesa