Cel mai bun test de sarcina pentru rezultate precise și usor de citit

Mihai -
Cel mai bun test de sarcina pentru rezultate precise și usor de citit

Alegerile noastre

Pachet 5 Teste de ovulatie BARZA + 1 test sarcina Barza tip Banda

Pachet 5 Teste de ovulatie BARZA + 1 test sarcina Barza tip Banda
  • Tip Banda
    Mostra testata Urina
    Momentul prelevarii Oricand
    Continut pachet 5 x Test de ovulatie 1 x Test de sarcina
Pachet 5 Teste de ovulatie BARZA + 1 test sarcina Barza tip Banda  Daca iti doresti sa ai copii, Testul de ovulatie Barza te ajuta sa afli care sunt zilele cu cele mai mari sanse sa ramai insarcinata. Testul de ovulatie Barza este un test rapid, precis si simplu de facut, care depisteaza prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina. Afli in 5 minute care este cea mai fertila perioada pentru conceptie, cu o precizie mai mare de 99%.testele de ovulatie determina cele mai fertile zile pentru a ramane insarcinata;precizie mai mare de 99%;rezultat in 5 minute.

Test sarcina banda Family, 1 bucata

Test sarcina banda Family, 1 bucata
  • Tip Banda
    Mostra testata Urina
    Momentul prelevarii Oricand
Test de sarcina banda Family Care   Inainte de a desface testul cititi si urmariti cu atentie instructiunile de utilizare.Pentru testare individuala.Doar pentru uz extern. 1.Colectati urina intr-un vas curat si uscat.Introduceti banda in urina, cu sageata in jos,timp de 5 secunde.Nu depasiti linia MAX. 2.Asezati testul pe o suprafata plana si asteptati 5 minute pentru a citi rezultatul,dar nu mai mult de 15 minute. Testul poate fi realizat in orice moment al zilei,dar se recomanda a fi utilizata prima urina de dimineata.

Test ovulatie Family, 3 bucati

Test ovulatie Family, 3 bucati
  • Tip Banda
Test de sarcina banda Family Care   Inainte de a desface testul cititi si urmariti cu atentie instructiunile de utilizare.Pentru testare individuala.Doar pentru uz extern. Testul  pentru ovulatie FAMILY MED este un test rapid si usor de folosit.Daca doriti sa aflati care este perioada optima de ovulatie ,ce inregistreaza nivelul hormonului LH (hormon de luteinizare),putem realiza acest test intr-un singur pas. Precautii:A nu se pastra la frigider.A nu se lasa la indemana copiilor.Va rugam sa nu folositi testul daca folia este deschisa sau deteriorata.

Test de sarcina tip banda -Optim Test

Test de sarcina tip banda -Optim Test
  • Tip Banda
    Mostra testata Urina
    Momentul prelevarii Oricand
    Continut pachet 1 x Test
.

Test de sarcina Ultrasensibil Stilou Barza, 1 bucata

Test de sarcina Ultrasensibil Stilou Barza, 1 bucata
  • Tip Stilou
    Mostra testata Urina
    Momentul prelevarii Oricand
    Continut pachet 1 x Instructiuni de utilizare 1 x Test de sarcina tip stilou
Test de sarcina Ultrasensibil Stilou Barza, 1 bucata   se poate face cu 5 zile inainte de ziua in care vine in mod obisnuit menstruatia;rezultat in 3 minute;se poate face in orice moment al zilei;precizie mai mare de 99%.

Dacă vă întrebați dacă sunteți sau nu însărcinată, un test de sarcină la domiciliu vă poate liniști mintea, chiar și cu câteva zile înainte de menstruația pierdută. Cele mai bune teste de sarcină sunt fiabile și ușor de luat. Atunci când alegeți un test, asigurați-vă că nu este expirat, gândiți-vă la ziua în care doriți să testați (devreme sau după o menstruație ratată) și știți cum ați dori să citiți rezultatele. Cititoarele digitale pot simplifica lucrurile prin traducerea rezultatelor în text, cum ar fi „Nu sunt însărcinată” sau „Însărcinată”. Dacă aveți mai multă experiență cu testele de sarcină, benzile de testare cu rezultate în linii sunt de obicei mai ieftine și vin cu mai multe în pachet.

Cum funcționează kiturile de test de sarcină?

Sarcina va începe să producă HCG, cunoscut și sub numele de hormonul sarcinii, și este ceea ce caută un test de sarcină pentru a confirma dacă sunteți sau nu gravidă. Testele de sarcină caută HCG în urină, deoarece hormonul este excretat sau eliminat. Chiar dacă mergi la cabinetul medicului pentru un test de sarcină, marea majoritate a acestora îți vor oferi un test de urină.

Cât de devreme pot testa dacă sunt însărcinată?

Nivelurile hormonale variază de la persoană la persoană, dar unele teste pot detecta o sarcină pozitivă încă de la șase zile înainte de o menstruație pierdută. Probabil că veți obține rezultate mai bune dimineața sau după ce nu ați urinat câteva ore. Mai târziu în timpul sarcinii, acest lucru nu va conta, deoarece majoritatea testelor detectează cantități foarte mici de HCG.

Aș putea fi însărcinată și testul meu să fie negativ?

Da, uneori este prea devreme pentru ca testul să detecteze hormonii de sarcină. Dacă rezultatul este negativ și încă credeți că sunteți gravidă, așteptați 48 de ore pentru a retesta, deoarece nivelul HCG se va dubla de obicei în acest timp. Poți fi însărcinată – ca și cum te abții de la alcool, țigări și alte activități relevante – până când știi că nu ești. Ar trebui să repetați un test care este negativ înainte de începerea menstruației.

Te-ar putea interesa