Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Mihai -
Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Alegerile noastre

3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03, 220V

3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03, 220V
  • Tip Electric Cu abur
    Capacitate apa 330 ml
    Numar sticle 6
    Functii de siguranta Oprire automata
    Durata ciclu sterilizare 6 min
3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03, 220V   Incarcare usoara, flexibila Cu dimensiunea sa reglabila, sterilizatorul electric cu abur 3 in 1 Philips Avent ocupa un spatiu minim in bucatarie, potrivindu-se insa perfect articolelor pe care ai nevoie sa le sterilizezi, indiferent daca este vorba doar de cateva articole mici sau de o incarcatura completa.

Sterilizator U-GROW pentru 6 biberoane

Sterilizator U-GROW pentru 6 biberoane
  • Tip Electric
    Numar sticle 6
    Functii de siguranta Oprire automata
    Durata ciclu sterilizare 8 min
Sterilizator U-GROW pentru 6 biberoane - Poate steriliza 6 biberoane impreuna cu accesoriilea acestora; - Ciclul de sterilizare este de 8 minute, dupa care se opreste automat; - Este practic, usor de folosit si de curatat; - Protectie dubla; - Cleste pentru biberoane inclus; - Consum: 500W.

Sterilizator electric digital 4 in 1 Mappy, pentru 2 biberoane

Sterilizator electric digital 4 in 1 Mappy, pentru 2 biberoane
  • Tip Electric
    Numar sticle 2
    Functii de siguranta Oprire automata
Sterilizator electric digital 4 in 1 Mappy, pentru 2 biberoane De la nastere si pana in momentul cand face primii pasi, bebelusul nostru este expus factorilor patogeni, microbilor sau virusilor, care ii pot dauna sanatatii. De aceea sterilizarea biberoanelor reprezinta un proces extrem de important pentru protectia sa. Prin acest proces, bacteriile si microbii sunt distrusi cu ajutorul aburului aflat la o temperatura inalta.

Sterilizator electric 5 in 1 Mappy, pentru 8 biberoane

Sterilizator electric 5 in 1 Mappy, pentru 8 biberoane
  • Tip Electric
    Numar sticle 8
    Functii de siguranta Oprire automata
Sterilizator electric 5 in 1 Mappy, pentru 8 biberoane  De la nastere si pana in momentul cand face primii pasi, bebelusul nostru este expus factorilor patogeni, microbilor sau virusilor, care ii pot dauna sanatatii. De aceea sterilizarea biberoanelor reprezinta un proces extrem de important pentru protectia sa. Prin acest proces, bacteriile si microbii sunt distrusi cu ajutorul aburului aflat la o temperatura inalta.

Sterilizator cu aburi Laica BC1005 pentru biberoane

Sterilizator cu aburi Laica BC1005 pentru biberoane
  • Tip Electric
    Numar sticle 6
    Durata ciclu sterilizare 10 min
Sterilizator cu aburi Laica BC1005 pentru biberoane Sterilizator de biberoane cu aburi Laica BC1005 - face parte din noua gama Laica Baby Line. Cu ajutorul aburului generat de Laica BC1005 se atinge un nivel ridicat de igiena, eliminand majoritatea germenilor nocivi pentru sugari. Sterilizatorul cu aburi Laica BC1005 reprezinta un sistem sigur si simplu de sterilizare a biberoanelor si a tuturor componentelor acestora.
Există câteva moduri de a steriliza biberoanele, suzetele și dispozitivele de dentiție. Dar orice mașină care face treaba pentru tine sau are o altă caracteristică construită, cum ar fi un uscător sau un încălzitor, este o economie de timp garantată. În plus, este recomandat să sterilizați articolele de hrănire cel puțin o dată pe zi când copilul are sub 3 luni, are un sistem imunitar slăbit sau s-a născut prematur.

Un sterilizator pentru biberoane va ajuta la menținerea sticlelor și manechinelor sterile și igienice și va împiedica bebelușul să culeagă germeni de la bacteriile din lapte și altele asemenea. De asemenea, va ajuta la menținerea accesoriilor pentru bebeluș, cum ar fi accesoriile pentru pompa de sân, inelele de dentiție și periile pentru biberon, în stare maximă, pentru a ajuta la protejarea sistemului imunitar vulnerabil al micuțului dumneavoastră.

Cu atât de multe tipuri din care să alegi, poate fi dificil să știi care model de sterilizator de sticle este cel mai bun. Pentru a afla ce modele de sterilizatoare pentru biberoane merită luate în considerare, echipa noastră de părinți a îmbrățișat primele ore ale hrănirii de noapte pentru a curăța și steriliza biberoanele și manechinele - testând ușurința în utilizare, caracteristicile inteligente, eficacitatea și designul ergonomic.

Ai nevoie de un sterilizator de sticle?
Spălarea manuală a sticlelor cu săpun și apă fierbinte sau trecerea lor prin mașina de spălat vase este mai mult decât suficientă pentru a vă menține biberoanele și alte echipamente pentru bebeluși curate. Sterilizarea este o etapă suplimentară care este adesea recomandată părinților copiilor cu imunitate compromisă sau prematuri, dar și ceva ce unii părinți aleg să facă fie în mod regulat, fie din când în când, pentru a menține articolele folosite frecvent.

Dacă alegeți să sterilizați biberoanele bebelușului dvs., există câteva moduri de a proceda: fierbeți-le în apă fierbinte timp de cinci minute, folosind o pungă de sterilizare cu abur pentru microunde sau folosind un sterilizator.

Majoritatea sterilizatoarelor vin în două tipuri: cuptor cu microunde sau electrice. Ambele folosesc abur pentru a ucide 99,9% dintre bacteriile dăunătoare în doar câteva minute, așa că este doar o chestiune de preferință personală pe care ar trebui să o alegeți.

Sterilizatoarele cu lumină UV încep să devină o opțiune populară de sterilizare. Aceste tipuri de sterilizatoare folosesc lumina UV pentru a elimina germenii prin descompunerea ADN-ului lor la nivel molecular.

De ce ai nevoie de un sterilizator?

Laptele este primul aliment perfect pentru bebelușul tău, deoarece este ușor de digerat și plin cu toți nutrienții de care are nevoie. Dar conține și bacterii care pot deranja burtica bebelușului dacă rămân urme pe echipamentul de hrănire și se lasă timp să se înmulțească.

Care sunt diferitele tipuri de sterilizatoare?

Există șase tipuri diferite de sterilizatoare de sticle. Să aruncăm o privire la modul în care funcționează fiecare sterilizator diferit și la avantajele și dezavantajele fiecăruia pentru a vă ajuta să aflați ce fel aveți nevoie.

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un sterilizator

Spațiu: Cât spațiu aveți pentru un sterilizator? Te poți întinde la unul mai mare care va steriliza mai multe sticle deodată? Sau ai nevoie de un produs mai compact? Unde: vrei ceva pe care să-l poți folosi în timp ce călătorești? Sau vei folosi acasă cu curent electric? Când: Intenționați să renunțați la sterilizator odată ce copilul dumneavoastră împlinește 12 luni? Sau ai vrea să-l folosești din nou?

Te-ar putea interesa