Cea mai buna masina de tocat

Mihai -
Cea mai buna masina de tocat

Alegerile noastre

Masina de tocat Star-Light MG-120B, 1400W, Accesoriu de rosii/carnati, 3 site inox, Cutit inox

Masina de tocat Star-Light MG-120B, 1400W, Accesoriu de rosii/carnati, 3 site inox, Cutit inox
  • Accesorii incluse Accesoriu impingere Accesoriu pentru carnati Accesoriu pentru Kebbe Accesoriu pentru suc de tomate
    Numar de site 3
    Putere 1400 W
    Greutate 3.44 Kg
Masina de tocat Star-Light MG-120B, 1400W, Accesoriu de rosii/carnati, 3 site inox, Cutit inox   Tocati mai rapid si mai usorDaca v-ati saturat de masina de tocat traditionala, al carei maner era incomod si care toca greu sau aproape ineficient, Masina de tocat Star-Light MG-120B este ceea ce cautati. Puteti sa va preparati amestecul de carne, legume sau fructe dorit doar apasand pe un buton. Nu veti mai avea nevoie sa cumparati sucurile de legume din comert, pline de conservanti si alti aditivi.

Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR, 1600 W, Accesoriu pentru rosii si carnati, Cutit inox, Verde sidefat

Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR, 1600 W, Accesoriu pentru rosii si carnati, Cutit inox, Verde sidefat
  • Accesorii incluse Accesoriu pentru carnati Accesoriu pentru Kebbe Accesoriu pentru suc de tomate
    Numar de site 3
    Putere 1600 W
Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR, 1600 W, Accesoriu pentru rosii si carnati, Cutit inox, Verde sidefat     Putere maxima de 1600W Cand vine vorba de maruntirea carnii pentru carnati, chiftele, kibbe, musaca sau de prepararea sucului proaspat de rosii, masina de tocat HEINNER este ajutorul tau de nadejde. Are un motor puternic de 1600W, care asigura un ritm constant de tocare, fara a se bloca. Toaca rapid si usor, printr-o simpla apasare de buton.

Masina de tocat Heinner MG-2100RD, 2100W, Accesoriu rosii, Accesoriu carnati, Cutit inox, Rosu

Masina de tocat Heinner MG-2100RD, 2100W, Accesoriu rosii, Accesoriu carnati, Cutit inox, Rosu
  • Accesorii incluse Accesoriu pentru carnati Accesoriu pentru Kebbe Accesoriu pentru suc de tomate
    Numar de site 3
    Putere 2100 W
Masina de tocat Heinner MG-2100RD, 2100W, Accesoriu rosii, Accesoriu carnati, Cutit inox, Rosu     Putere maxima de 2100W Cand vine vorba de maruntirea carnii pentru carnati, chiftele/kibbe, musaca sau de preparea sucului proaspat de rosii, masina de tocat Heinner este ajutorul tau de nadejde. Are un motor puternic de 2100W, care asigura un ritm constant de tocare, fara a se bloca. Toaca rapid si usor, printr-o simpla apasare de buton.

Masina de tocat carne Bosch MFW67440, 2000 W, 3.5 Kg/min, Negru/Argintiu

Masina de tocat carne Bosch MFW67440, 2000 W, 3.5 Kg/min, Negru/Argintiu
  • Accesorii incluse Accesoriu impingere Accesoriu pentru carnati Accesoriu pentru Kebbe Razatoare
    Putere 2000 W
    Greutate 5.22 Kg
Masina de tocat carne Bosch MFW67440, 2000 W, 3.5 Kg/min, Negru/Argintiu   Procesare foarte rapida datorita motorului puternic si a puterii instalate ridicate a motorului. Un aparat flexibil care va ajuta la sarcinile cotidiene din bucatarie, prevazut cu peste 10 functii de la tocarea carnii sau a pestelui la maruntirea legumelor, branzeturilor si altele.   Utilizare flexibila atat pentru tocarea carnii si a pestelui, cat si pentru prepararea Kibbeh-ului si a carnatilor.

Masina de tocat carne Heinner MG-2100BKSL, 2100 W, Accesoriu rosii, Cutit Inox, Negru/Argintiu

Masina de tocat carne Heinner MG-2100BKSL, 2100 W, Accesoriu rosii, Cutit Inox, Negru/Argintiu
  • Accesorii incluse Accesoriu pentru carnati Accesoriu pentru Kebbe Accesoriu pentru suc de tomate
    Numar de site 3
    Putere 2100 W
    Greutate 3.85 Kg
Masina de tocat carne Heinner MG-2100BKSL, 2100 W, accesoriu rosii, Cutit Inox, Negru/Argintiu     Putere maxima de 2100W Cand vine vorba de maruntirea carnii pentru carnati, chiftele, kibbe, musaca sau de prepararea sucului proaspat de rosii, masina de tocat HEINNER este ajutorul tau de nadejde. Are un motor puternic de 2100W, care asigura un ritm constant de tocare, fara a se bloca. Toaca rapid si usor, printr-o simpla apasare de buton.
Fanii cârnaților artizanali, carne de vită hrănită cu iarbă și friptură tartar ar putea crede că singura modalitate de a savura aceste delicatese este să le procurați de la măcelaria locală, magazinul alimentar gastronomic sau piața fermieră. Dar le poți face pe toate și mai multe acasă cu o mașină de tocat carne.

La ce te uiti cand alegi o mașină de tocat carne

Putere
Mașinile de tocat carne se încadrează în două mari categorii: manuale și electrice. Polizoarele manuale nu necesită nicio putere, dincolo de puterea brațului pe care o veți folosi pentru a roti manivela. Rasnitoarele manuale sunt mici și ușoare, așa că sunt ușor de depozitat într-o bucătărie de orice dimensiune. Ele pot măcina eficient carnea, dar dacă aveți de-a face cu o cantitate mai mare de carne, este posibil să găsiți aceste instrumente mai puțin decât eficiente.
Mașinile de tocat electrice se conectează la prize și își folosesc puterea pentru a măcina carnea fără a fi nevoie să o pornească. Sunt instrumente impresionante și eficiente, dar tind să fie mult mai scumpe și mai zgomotoase decât echivalentele lor manuale.

Accesorii
Unele mașini de tocat carne vin cu o gamă de lame de tăiere, care vă permit să personalizați grosimea și textura cărnii măcinate. Alte accesorii utile ar putea include o pâlnie și o tijă de împingere pentru fixarea cărnii în duză, o perie de curățare și un întrerupător de siguranță pentru a opri automat mașinile de tocat electric dacă se supraîncălzi.

Intreținere
Curățarea unei mașini de tocat carne poate fi un proiect laborios și meticulos, dar deoarece particulele de carne se strică rapid, este esențial să păstrați aceste dispozitive cât mai ordonate posibil între utilizări. Indiferent dacă utilizați o râșniță manuală sau un model electric, procesul de curățare presupune demontarea râșniței, curățarea fiecărei piese individual cu apă și săpun de vase (și înmuierea pieselor dacă există zone de grăsime încăpățânată) și așezarea lor pe uscați înainte de a reasambla mașina. De asemenea, trecerea unei bucăți de pâine prin mașină de tocat înainte de a o desface pentru a o spăla poate ajuta la absorbția unora dintre bucățile mai mici de carne, făcând spălarea mult mai simplă și mai minuțioasă.

O mașină de tocat carne poate sfarame oase?
Majoritatea mașinilor de tocat electrice sunt capabile să sfarame oase. Mai exact, aceste dispozitive pot măcina oase „moi” de animale, precum cele găsite la pui, rață, curcan și iepure. Dacă aveți de-a face cu oase de la un animal mai mare (cum ar fi o vacă, un porc, o oaie sau o capră), atunci riscați să vă blocați sau chiar să vă spargeți masina.

Ce bucăți de carne sunt cele mai bune pentru tocat?
Una dintre cele mai obișnuite moduri de a folosi carne proaspăt tocata implică prepararea de hamburgeri asa ca antricotul de vita se numără printre cele mai bune bucăți de carne pentru a trece printr-o mașină de tocat. Alte bucăți de vită, cum ar fi mușchiul, funcționează bine într-o mașină de tocat, dar nu este nevoie să vă simțiți limitat la carne de vită, deoarece puteți măcina orice, de la carne de porc la miel, la pui la carnea de vânat.

Cum ascuți lamele mașinii de tocat carne?

La un moment dat sau altul, cuțitul și farfuriile pentru tocat carnea se vor toci (veți observa când începe să se undă și să se blocheze). Iată vestea bună: este destul de ușor să le ascuți. Una dintre cele mai simple metode este cea de ascuțire a pietrelor. Înainte de utilizare, înmuiați fiecare piatră în apă timp de aproximativ 10 minute. Apoi, utilizați piatra cu centrul pătrat pentru a înlocui cuțitul și a ascuți placa, iar piatra cu centrul circular pentru a înlocui placa și a ascuți cuțitul. Blocați-l în mașină fixând inelul de reținere și apoi rulați mașina de tocat carne timp de aproximativ cinci secunde sau 10 până la 20 de manivele pentru mașinile manuale. Asigurați-vă că vă ascuțiți cuțitul și farfuriile în aceeași zi pentru a crea o suprafață proaspătă pentru performanțe optime de tăiere.

Cum curățați o mașină de tocat carne?

Deoarece lucrați cu carne crudă, nu ar trebui să fie surprinzător că mașina de tocat trebuie spălată imediat după utilizare pentru a evita contaminarea încrucișată și bolile alimentare. Pentru a începe, treceți una sau două bucăți de pâine prin tubul de alimentare. Acest lucru va absorbi bucăți mici de carne care pândesc în interiorul mașinii. Apoi, deconectați mașina și dezasamblați-o cu grijă. Deși unele piese pot fi sigure pentru mașina de spălat vase, este întotdeauna cel mai bine să le spălați manual pentru a păstra integritatea uneltelor dumneavoastră. Lăsați tubul de alimentare, cuțitul, placa de măcinat și orice alt echipament să se înmoaie în apă caldă cu săpun timp de câteva minute pentru a ajuta la slăbirea uleiurilor și a altor reziduuri, apoi spălați ușor cu un burete (doar fiți atenți la marginile ascuțite ale lamei). O perie pentru sticle poate fi folosită pentru a curăța interiorul pieselor, iar o cârpă umedă este suficientă pentru a șterge carcasa motorului. Folosind un prosop, uscați imediat toate piesele pentru a evita rugina și alte deteriorări premature.

Poți toca carne de pasăre într-o mașină de tocat carne?

Puteți pune pui sau curcan într-o mașină de tocat carne, dar probabil că nu va fi la fel de aromata precum carnea de vită și porc mai grasă. Încercați să adăugați grăsime suplimentară la măcinare și să asezonați bine înainte de a găti dacă intenționați să urmați această cale.

Te-ar putea interesa