Cel mai bun sandwich maker

Mihai -

Credem ca cel mai bun aparat de facut sandvisuri in 2023 este Tefal Ultracompact SM155212 si este cea mai buna alegere pe care o poti face. Sandwich-maker-ul Tefal Ultracompact SM155212 este un aparat compact și ușor de utilizat, ideal pentru a face sandvișuri calde și crocante în câteva minute.

Un sandwich maker este un dispozitiv de pregatire a sandwich-ului cu două plăci metalice convexe cu balamale (poate fi și din fontă) pe mânere lungi. Are o formă de clapetă și este folosit pentru a prăji, a încălzi și a sigila sandvișuri sau prăjituri. Sandvișurile sunt alcătuite din felii de pâine cu umpluturi, cum ar fi cremă de brânză, legume, ouă și alte ingrediente introduse între ele.

Caracteristicile importante la care sa va uitati cand alegeti un bun sandwich maker sunt: dimensiune și capacitate, sursă de putere, piese și suprafețe suplimentare, panou de afișare.

Cel  mai bun sandwich maker

Alegerile noastre

Sandwich Maker Tefal Ultracompact SM155212

Sandwich Maker Tefal Ultracompact SM155212
  • Tip placi Sandwich
    Material Plastic
    Material placi Aluminiu
    Putere 700 W
    Functii Sistem blocare Indicator luminos Placi Antiaderente Maner rece

Cu plăci antiaderente din teflon si o putere de 700 de wați aceste produs este de o calitate foarte buna si apreciat de utilizatori. Tefal Ultracompact SM155212 este un sandwich maker compact și eficient, ideal pentru a prepara gustări delicioase într-un mod rapid și convenabil.


Avantaje

  • Design compact
  • Putere ridicată de 700W
  • Plăci antiaderente pentru curățare ușoară
  • Sistem de blocare pentru siguranță
  • Indicator luminos pentru pornire/oprire
  • Spațiu de depozitare pentru cablu

Dezavantaje

  • Capacitate limitată la două sandvișuri mici
  • Lipsa opțiunii de ajustare a temperaturii
  • Nu include funcții suplimentare (ex. grill)

Sandwich Maker Panini 700 W

Sandwich Maker Panini 700 W
  • Tip placi Sandwich
    Material Metal
    Material placi Teflon
    Capacitate 4 sandwich-uri
    Putere 700 W

Suprafata speciala de pe placile de incalzire impiedica lipirea, ceea ce face ca dispozitivul sa fie usor de curatat.

Sandwich Maker Star-Light SMH-700W

Sandwich Maker Star-Light SMH-700W
  • Tip placi Sandwich Grill
    Material Inox
    Material placi Teflon
    Putere 700 W
    Functii Sistem blocare Indicator luminos Placi Antiaderente

Conceput cu un design modern realizat din otel inoxidabil cu detalii negre, se potriveste perfect in orice stil si orice bucatarie.

Sandwich Maker CASSEROLE Esperanza

Sandwich Maker CASSEROLE Esperanza
  • Tip placi Sandwich
    Material Plastic
    Capacitate 2 sandwich-uri
    Putere 700 W
    Functii Sistem blocare Control temperatura Indicator luminos Placi Antiaderente

Punctul atractiv la acest aparat este pretul extrem de accesibil.

Cum să alegi cel mai bun aparat de făcut sandvișuri


Dimensiune și capacitate


Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este dimensiunea presei. Cu cât aparatul este mai mare, cu atât veți avea mai mult spațiu pentru a face sandvișuri și împachetări, deși va veni la prețul spațiului de tejghea și al spațiului de depozitare. Dacă gătiți pentru grupuri mari de oameni, poate fi în interesul dvs. să alegeți ceva cu o suprafață mai mare. Rețineți că este mai ușor să stoarceți mai mult într-o presă de formă dreptunghiulară, spre deosebire de o presă circulară.


Sursă de putere


În timp ce majoritatea preselor de tip sandwich necesită acces la o priză, unele preșe nu vin cu o sursă de energie. În schimb, va trebui să îl incalziti într-un cuptor cu microunde, cuptor sau chiar un foc de tabăra și apoi să folosiți aparatul încălzit pentru a va presă sandvișul. Aceste modele neputincioase sunt mai bune pentru spații mai mici, cum ar fi un cămin de facultate sau rulote.

Piese și suprafețe suplimentare


Unele prese de tip sandwich vin cu mai multe suprafețe detașabile, astfel încât să fie ușor de curățat. De asemenea, va permit să comutați între grătar, grătar și alte suprafețe de gătit. Astfel, nu numai că poți face sandvișuri presate, dar poți și prăji ouă și slănină și prajesti covrigi și brioșe. Rețineți că unele preșe va permit să înclinați ușor suprafață de gătit, ceea ce este ideal dacă gătiți fripturi sau slănină, astfel încât grăsimea să poată picură în siguranță departe de alimente.

Panou de afișare


Unele preșe nu au niciun fel de panou, în timp ce altele au un afișaj LCD, astfel încât să puteți comută cu temperatura, temporizatoarele, nivelurile de înclinare/înălțime și anumite moduri de gătit. Desigur, dacă doriți doar o presă de tip sandwich de baza doar pentru presarea sandvișurilor, toate aceste caracteristici adăugate pot fi excesive, dar dacă intenționați cu adevărat să utilizați acest aparat pentru sandvișuri și nu numai, aceste funcții de control suplimentare ar putea fi extrem de utile.



Ce face un aparat de făcut sandvișuri bun?


Aparatul trebuie să se încălzească rapid și să formeze o etanșare etanșă, astfel încât să nu scape umplutură. Toasturile în sine ar trebui să se gătească uniform, rezultând o pâine crocantă care are o culoare maro aurie uniformă, brânză topită și ingrediente care ating aceeași temperatura.

Cum curățați un aparat de făcut sandvișuri?

Înainte de a curată un aparat de făcut sandvișuri, asigurați-va că este deconectat și că s-a răcit complet după gătit. Luați o cârpă curată sau un burete și udați cu apă caldă și săpun. Ștergeți ușor suprafață și corpul presei. Dacă există caneluri pe placă, asigurați-va că intrați în acele colțuri și colțuri pentru a îndepărta orice grăsime reziduală.

Ce este un aparat de făcut sandvișuri?

O presă pentru sandviș este folosită pentru a aplică presiune și pentru a apasă ușor conținutul sandvisului aproape unul de altul. Această prăjește pâinea și încălzește componentele sandvisului pentru o masă fierbinte, cu brânză. Deși poți fi creativ și poți folosi articole de uz casnic, cum ar fi tigăi grele sau cărămizi, pentru a face un sandviș presat, este mult mai ușor și convenabil să folosești o presă pentru sandvișuri.

De ce să alegi un aparat de făcut sandvișuri?

Deținerea unui aparat de sandvișuri îți va schimbă viață cu mai mult confort și comoditate. Există diverse beneficii pe care le poate aduce un astfel de aparat. Faceți un mic dejun sănătos după propriul stil: sandvisurile de casă sunt întotdeauna mai bune decât cele pe care le cumpărați din magazine. Puteți controla ingredientele sandvișurilor dumneavoastră sănătoase. De exemplu, puteți folosi mai puțin ulei și unt, puteți adaugă mai multe legume. Ușor de utilizat: aparatul pentru sandvișuri este foarte ușor de utilizat. Ceea ce trebuie să faceți este să preincalziti mașină și să adăugați ingredientele. Economie de timp: în lumea ocupată de astăzi, a avea un aparat de sandvici va poate ajută să economisiți mult timp pregătind micul dejun pentru întreagă familie. Curățare și depozitare fără efort: Majoritatea aparatelor de fabricare a sandviciului sunt la fel de sigure pentru mașină de spălat vase, pentru a va economisi timp și efort. Economie de spațiu: aparatul pentru sandvișuri are un design compact care nu ocupă mult spațiu în bucătărie. Și este, de asemenea, ideal pentru a purta atunci când sunteți într-o călătorie.

Te-ar putea interesa